Petka vydrží moc ale rozjetý burčák v plné síle ji roztrhá na mraky. Chce to při delší cestě co hodinu zastavit a nechat odfouknout ale jistější je flašku dobře zajistit proti převrhnutí a víčko povolit. A i tak je lepší čas od času zastavit a víčko zkontrolovat. Některá jsou samosvorná a tlak na kroužek je utáhne takže plyn přestane utíkat a za dvě hodinky může být zle. Kdo už po burčáku musel malovat jako já si už příště dá pozor.
I pro dovoz burčáku z Moravy do Čech se musí v PETláhvi provrtat víčko.Pro uložení doma je nutné láhev v ledničce uložit nastojato.Pokud se chce uložit burčák doma volně,pak po měsíci už z mněj bude nekvalitní víno.
Burčák je tedy púití na velmi krátkou dobu,nejdéle na týden
nojono, kdysi jsem ze studií občas vezl vlakem na Vysočinu burčák. Tak max. 2 hod. Problém byl ten, že jsem koupil výborný burčák a domu dovezl mladé víno... Ale ať si každý pije, co uzná za vhodné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.