Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Férová směnárna v Brně

Od: oreo odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nemám vůbec zkušenosti s měněním pěněz, poradili byste mi prosím kam zajít v Brně směnit peníze? Někde kde mě moc nenatáhou :D Díky moc za odpověď. Pěkný den.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejčastěji využívám směnárnu ve Vaňkovce u pokladen Alberta. Mají jedny z nejlepších kurzů.

Pokud má někdo na výměnu větší obnos, tak by mu možná dal lepší kurz ten v té směnárně, kterou jsem zmínil.

au1

posledně když jsem tam měnil peníze byl za přepážkou nějakej arab, kterej se vošulil o 100 britských liber *smich* takže jo, zde doporučuju měnit peníze, předchozí směny bez problémů *frajer*

pet32
hodnocení

1x

Taky Vaňkovka, teď jsem měnila, dal mi lepší kurz než měl na cedulce, ukázal na kalkulačce kolik dostanu, pak vytiskl cedulku, to že se někdo nechá ošidit, to je jeho problém. Nebo projít Masarykovu, tam jich je taky hodně.

hodnocení

0x

Možná dobrej kurz by dal směnárník, kterej má směnárnu na ulici Masarykové(blízko hlavního nádraží), směrem nahoru na náměstí Svobody po levé straně, kousek za lékárnou paláce Padowetz (vedle je myslím pořád ta restaurace), před odbočkou na kapucínské náměstí. Jednou jsem potřeboval proměnit tureckou stolirovku a vzal mně jí.Jednou mně zbyl švýcarskej dvoufrank a taky mně ho vzal.

Kde nesměňuju, tak to jsou směnárny u hlavního nádraží (mezi budovou hlavní pošty a budovou hlavního nádraží).

doplněno 12.10.20 13:22:

Možná už tam ten konkrétní směnárník není. Ta směnárna tam pořád je. Nalevo od ní je prodejna eiffel optic, napravo od ní je mc donald.

au1

do této směnárny poslední dobou (cca od července) vídám vcházet jisté osoby které centrum města objíždí ve staré audině s ukrajinskou SPZ. objíždí takhle celej den vícero směnárem po Brně. což ve mně důvěru moc nevzbuzuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]