Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jánské lázně- pobyt

Od: jirka12 odpovědí: 6 změna:
Potřebuji vás názor.
Celý tento rok jsem nebyl na dovolené, jelikož žena dlouhodobě marodila od června do konce září.
Maximálně sám na výletě vlakem v okolí.
Od rodičů máme pobyt v Janskych lázní se snídaní, masáží.
Díky velkému zájmu o pobyty a nemocí ženy se termín nemohl uskutecnit dříve, než příští týden od středy do soboty.
Už se moc těším, že se někam podívám.
Teď je bohužel taková špatná doba, že člověk neví, co bude zítra.
Od středy zpřísnění vládou ohledně koronaviru. ( nevíme detaily)
Teď mě přišel email, že penzion Slevomat nabizi preregistrovani termínu do 30.6.2021.
Co poradite, jet tam teď nebo to raději nechat na příští rok na jaro.
Myslíte, že vlada zavře i ubyt.zarizeni, lanovku?
Díky za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

*smich* Jo, já Vám tady napíšu že ne a že bude všechno v pohodě a ono pak to bude jinak a Vy budete mít vztek. V této době nikdo, ani vláda neví, co nařídí zítra. Tak natož my tady na poradně.

hodnocení

0x
Ty to máš na víkend ale já mám termín do lázní na celý listopad. Jenomže kdybych to přeložil na příští rok tak mi za rok propadne bonus od zaměstnavatele protože 2x za rok jim na to pojišťovna nepřispěje.
Přitom ze zdravotních důvodů ty lázně potřebuju.
Tahle doba fakt stojí za starou belu.

hodnocení

0x
Abyste tam něco nechytli. Byla jsem ve Františkových lázních, je to měsíc a půl a chytla jsem tam něco a dodnes jsem se toho nezbavila, známá Coronu, byla v nemocnici a její dvě kámošky měly taky smůlu. Jedna zakopla o koberec a byla v krunýři, druhá tam taky onemocněla s něčím.
doplněno 11.10.20 19:02: To u moře by se mi nestalo. Tam jsem zánět močáku nikdy neměla. Zato u nás, škoda mluvit.

Nestrašte pána jako vláda...na 2,5 dne na mini výlet na který se těší muže normálně odcestovat omezení pro něj budou jako v každém městě.

Zakopnout muže kdekoliv na světě ne jenom v lázních...jako Vaše kámoška

Chytnout něco/zánět močáku jako Vy chytne třeba i v lese když se málo oblékne

Coronu muže chytnout třeba za hodinu za rohem...

Přece se pán na rok nezavře doma nesková se pod deku.

lesanka
hodnocení

0x

Můj názor je, abyste nic neodkládali "napotom" a jeli. Není to daleko a kdyby bylo úplně nejhůř, můžete se vrátit kdykoliv. My jsme se vrátili z víkendového pobytu v Karlových Varech a vše bylo OK, nádherně jsme si odpočinuli. Za mě - jeďte.

hodnocení

0x

Jirko, je to těžké, uznejte sám. V Jánkách jsem byla před časem po totální endoprotéze a velká spokojenost.

Pokud rád běháte po kopcích a bude na to počasí, užijete si to. Dá se v pohodě pěšky vylézt na Černou horu, či dojít hřebenovkou do Pece. Jinak si neužijete nic. Je tam velice pěkný bazén s vířivkami, ten bude zřejmě zavřený. Stejně jako i kino, kavárny, kultura. Myslím, že nebude jezdit ani lanovka, je to uzavřená kabina pro 8 lidí namačkaných na sobě a to není dobré. A vozit je po dvou, to by měli velký prodělek.

Pokud vás tedy láká příroda a pěší turistika, jeďte. Jinak bych to opravdu raději přeložila na ten červen 2021, bude určitě i lepší počasí. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]