Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pití jablkového moštu

Od: dfdf* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, kolik skleniček jablkového domácího moštu mohu denně asi vypít, aby nedošlo k překyselení žaludku.?

Děkuji P.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Spíš by mě děsila ta tuna cukru...

hodnocení

1x

Kolik sneseš. Já třeba dám bez následků i dva litry.

hodnocení

1x

Dobrý den. Já bych ho pil pořád. Dva litry jako Jethro jsem nevypil, ale jen proto, že jsem ho měl v 1,5 litrových PET láhvích a vyndal jsem si z mrazáku vždycky jen jednu. Mě to taky nedělá problémy. Ale manžel mojí sestřenice vypije dvojdecku a problém má. Každý to má holt jinak.

hodnocení

1x

To záleží, zda je čerstvý nebo nějak upravený. Pokud čerstvý tak několik málo deci abych se z toho nepoxxxxx, pokud prošel alespoň mrazákem, tak tohle omezení neplatí,

lidus*
hodnocení

1x

Kolik vám je libo a "burčák" z moštu se dá také pít.

hodnocení

1x

My měli doma šťávu vylisovanou z jablek, slitou ve skleněných lahvích a sterilovanou v zavařovacím hrnci, pak uvařenými korkovými zátkami. Nevím, jaetli je to mošt, protože k té šťávě se nic nepřidávalo, nijak se to neupravovalo. Mívali jsme toho opravdu spousty a spousty jsme vypili a nebylo nám nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]