Nejste přihlášen/a.
doplněno 10.10.20 09:35: V tom retro snu jsem si uvědomovala, že jsem se vrátila do minulosti díky "stroji času".
3x
Film se "strojem času" úplně láká se zasnít, co bych chtěla zažít, kdybych žila tehdy.. A časem by se to zobrazilo i ve snu. Věřím, že se někdy sny vrátí k tomu, co jsme neměli čas domyslet. Zároveň sen může ukázat strach nebo přání, kterého si moc nevšímáme. Mě se v minulosti opakoval sen, aby právě na nějaký můj strach upozornil.
nikc® Ano, také se mi zdály sny, které se odehrávaly v době před cca 30 lety sice ale cítil jsem v nich to podobné, tu atmosféru tehdejší. I to, jak jsem byl v armádě a vše bylo tak položivé, jako by tam člověk byl ve skutečnosti. Stroj času snů.
2x
Zažila jsem dvakrát skoro stejný sen. Ve věku 23 a 56 let. A pokaždé, když jsem se probouzela z narkozy. Byla jsem malá asi osmiletá holčička a šla jsem hlubokým lesem mezi mohutnými jehličnany a za ním pak byly strmé skály. Kouř tam byl cítit, jako z milířů. Pak jsem musela jít po takovém skalním výstupku na skalní stěně. Bála jsem se. Foukalo a na tý skále byli přisátí malí šneci. Měla jsem na sobě něco, jako karkulka, červené šaty a bílé punčochy a viděla jsem se jakoby zezadu. Možná něco z minulého života.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.