Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sny, i retro

Od: nikc® odpovědí: 6 změna:
Zdravím. Nevíte prosím, co to znamená, když se mi poslední dobou zdají sny o tom, že jsem žila v době před před mnoha lety? Na dnešek se mi zdálo, že jsem byla někde u silnice, kde jezdily auta a dopravní prostředky, které jezdily před asi 60 lety. Pamatuju si, že jsem měla strach z něčeho neznámého a přejít silnici jsem se bála. A pak ještě se mi zdálo, že jsem měla otevřený nějaký obchůdek někde v malém městě s neurčitým zbožím. Něco podobného se mi zdálo, je to asi 3 měsíce zpátky.
doplněno 10.10.20 09:35: V tom retro snu jsem si uvědomovala, že jsem se vrátila do minulosti díky "stroji času".

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Já si občas vzpomenu na myšlenku seriálu Rozpaky kuchaře Svatopluka s Josefem Dvořákem. Seriál vedl každého diváka k tomu, aby zkusil vymyslet svoji verzi, jak by uvedená situace mohla dopadnout.
Film se "strojem času" úplně láká se zasnít, co bych chtěla zažít, kdybych žila tehdy.. A časem by se to zobrazilo i ve snu. Věřím, že se někdy sny vrátí k tomu, co jsme neměli čas domyslet. Zároveň sen může ukázat strach nebo přání, kterého si moc nevšímáme. Mě se v minulosti opakoval sen, aby právě na nějaký můj strach upozornil.
hodnocení

Strach z přejetí autem poslední dobou mám a málem mě včera přejelo. A dostat se do časů minulých aspoň na chvíli, bych chtěla zažít. *hi*

hodnocení

2x

@nikc zkuste zadat sem vykladysnu.cz/...

doplněno 10.10.20 09:56:

vykladysnu.cz/...

hodnocení

2x

nikc® Ano, také se mi zdály sny, které se odehrávaly v době před cca 30 lety sice ale cítil jsem v nich to podobné, tu atmosféru tehdejší. I to, jak jsem byl v armádě a vše bylo tak položivé, jako by tam člověk byl ve skutečnosti. Stroj času snů.

hodnocení

Zajímavé je, že ty retro sny si dobře pamatuji a byly živé. Dokonce i z doby válečné, že jsem se někde v krytu ukrývala. Jiné moc ne.

liska5
hodnocení

2x

Zažila jsem dvakrát skoro stejný sen. Ve věku 23 a 56 let. A pokaždé, když jsem se probouzela z narkozy. Byla jsem malá asi osmiletá holčička a šla jsem hlubokým lesem mezi mohutnými jehličnany a za ním pak byly strmé skály. Kouř tam byl cítit, jako z milířů. Pak jsem musela jít po takovém skalním výstupku na skalní stěně. Bála jsem se. Foukalo a na tý skále byli přisátí malí šneci. Měla jsem na sobě něco, jako karkulka, červené šaty a bílé punčochy a viděla jsem se jakoby zezadu. Možná něco z minulého života.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]