Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cesta za přítelkyní

Od: misa123* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den mám takový větší problém naši rodiče mě nechteji pustit za přítelkyní a když jim vysvětlím že tu cestu zvládnu a že už jsem za ní tak jednou jel tak mě stále nepusti poradíte mi prosím co mám dělat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Počkat, až ti bude aspoň 15 let :)
misa123*
hodnocení

Právě že mě teď bude už 17
08.10.20 14:55

lol

hodnocení

3x
Počkej, až se uklidní koronavirus. Vždyť je teď nouzový stav. Rodiče nechtějí, abys covid donesl domů.

Moc se líbí jak z takový banální věci dokážete vykouzlit něco o covidu.

oti
hodnocení

2x

Miso, určitě tě to štve, těžko ti je ale dát radu co máš dělat nebo jak obelhat rodiče. Rozhodnutí je na nich. Jsou rodiče, co mají o své děti strach a také je tu ta zodpovědnost. a jsou i rodiče lehkomyslní, chlastouni, jejich děti se flákají. Tak buď vlastně rád, že máš ten první typ rodičů.

hodnocení

1x
A nemohou Tě za ní treba odvézt? A vidět se s jejími rodiči? Aby meli klidek na duši. Nebo že by holčinka přijela k vám? Ale někdy s rodiči prostě nehnete..a když nám přijde, že rodiče mají divné názory a nechtějí si nechat nic vysvětlit- tak pak většinou časem pochopíme, že to s námi mysleli vlastne dobře..

hodnocení

1x

Jak daleko bydlí přítelkyně? Kolik je jí let? Rodiče za tebe do 18-ti let zodpovídají a v dnešní ,,covidové době,,mají o tebe prostě strach. To musíš pochopit Přítelkyně asi bydlí daleko když jsou tak proti,ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]