Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holky na seznamkach a tak

Od: druid odpovědí: 19 změna:

Zdravím.

Před týdnem jsem šel na rande se slečnou. Místo pár minut z toho bylo sedm hodin, bylo ji se mnou dobře. To sama přiznala.

Druhý den jsem ji tedy napsal zda by přijala pozvání na druhé RANDE. Vyloženě jsem napsal RANDE. Odpověděla, že to bylo psoledně parádní a souhlasila. Na dnešním setkání jsem ji donesl růžičku a ona na mě hned "Seš strašně hodnej kluk, ale kamarád". Může být žena opravdu tak hloupá a nebo si se mnou (s klukama) obecně vytírají ženy rády zadní část těla?

Stalo se vám ěnkdy něco podobného? Jak se s tím srovnáváte? Mně letos již po druhé.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

"Může být žena opravdu tak hloupá a nebo si se mnou obecně vytírají ženy rády zadní část těla?"

Z téhle věty je patrné, že se Vám to nestalo poprvé, takže asi platí druhá možnost. Zkuste se zamyslet sám nad sebou, něco děláte špatně. Ona není "tak hloupá", jí na Vás něco nesedí a přesně ví, co a proč dělá. Buďte rád, že je upřímná a že Vám to řekla na rovinu hned ze začátku.

Pokud považujete "pouhé" kamarádství za ztrátu času, tak jí pusťte k vodě a hledejte nějakou, která Vám padne kolem krku hned na prvním rande. V tom případě je mi Vás ale líto.

hodnocení

5x

Zdravím. Holt nepřeskočila jiskra a dnes se v tom jen utvrdila. Na kamarádství ano (krácení volného času) na vztah ne. Alespoň Vám to řekla na rovinu.

druid
hodnocení

Neutvrdila se v tom dneska. Řekla mi to hned jak mě viděla s kytkou. Přijde mi, že jen hloupý člověk se sejde s někým lamarádsky když mu ta druhá osoba píše výslovně o druhém rande. Ušetřila by sobě i mě čas.

Možná to rozhodnutí změnila až cestou na rande? Třeba se náhle zalekla vážného vztahu?

liska5

Druide, nevidíš Ty moc černobíle? Když dívka souhlasí, že příjde na druhé rande, to musí být povinně zamilovaná a rozhodnutá? Koukám, že bys jí dokázal vyčíst, že kvůli její nerozhodnosti ztrácíš čas.

Málokdo může říct, že toho druhého viděl jeden den, což rozhodlo o společné cestě životem. Možná hned cítila z tvé strany tenhle tvůj nekompromisní postoj, tak to uhrává do přátelství. Možná ses jí líbil, ale nejspíš nějaká Tvoje vlastnost jí nesedí. A přes kamarádství vznikaj taky lásky.

Druide, hloupá není. Řekla, jak to vidí. Když jí vidíte jako hloupou, proč jí chcete? *zmateny*

kepler*
hodnocení

4x

Je to ve skutečnosti strašně jednoduché. Drtivá většina seznamovacích inzerátů je jen o získání sexu nebo krátkodobého vztahu. Když se jí z nějakého důvodu nelíbíš, potenciální partnerka si vždycky najde tisíce způsobů, jak ti to říci. Žádná není zcela upřímná, aby nevypadala jako normální ku*vička. Věř mi, mám v tom léta zkušeností. Ne, že mi to někdy nevyhovalo *frajer*

pet32
hodnocení

3x

Ona potřebuje čas, jste jí sympatický, proto se s vámi zdržela a šla na další schůzku. Nevím proč by měla být hloupá, že to vidí jinak než vy? Byla upřímná, třeba časem by změnila názor, ono i na seznamce to chce čas. Pro vás ztráta času, to chcete jít na schůzku a hned navázat vztah? Tlačíte moc na pilu, třeba jste si vyplašil možnou budoucí partnerku.

asd1
hodnocení

3x

Jakože když ti na druhým setkání neskočí kolem krku a nezačne chodit tak je hloupá? Spíš naopak, neni blbá ani děvka, tak tě chce nejdřív trochu poznat a dobře ví že za 7 hodin kecání toho moc nepozná...

Na rande se dá jít i s kamarádkou a rande vůbec neznamená jít někam souložit...

hanakr
hodnocení

2x

Kdybyste měl takovou kamarádku, na žádnou seznamku už byste nikdy nemusel psát. Ona má totiž spoustu dalších nezadaných kamarádek, a nějakou vhodnou by vám jako kamarádovi ráda dohodila. Takže takhle hrubě odmítnout kamarádství byla zásadní chyba. Další chyba je být rozhozený z odmítnutí, takovou zhrzenost všechny ženy spolehlivě vycítí, a silně je to odpuzuje.

liska5
hodnocení

1x

Nebo má pocit, že na ni spěcháš a zalekla se intimností. není si asi jistá, zda jít do vztahu. Nejspíš proto, že u ní nepřeskočila jiskra. Jsi jí sympatickej, je s tebou fajn, ale asi víc hned ne.

Otázka zní jinak, než konkrétní.dotaz?!?

hodnocení

1x

Druide, tohle se může stát. S někým je jednomu dobře, je mu blízký, ale chemie nefunguje. Ten druhý ho nepřitahuje. Vztah by mohl přejít i v něco víc, ale intimita, dráždivé "něco" nefunguje. Nefungoval by ani sex. A s tím nic neuděláš, nic nezměníš. Je to tak a je to potřeba takhle brát. *palec*Bylo by moudré, ocenit upřimnost dívky. Mohla se s tebou scházet a lhát ti něco o lásce a věrnosti.

gordon
hodnocení

1x

"Chlape, jdeš na to moc po špičkách.

Na prvním rande má holka dostat na začátku pusu na líčko, dozvědět se že vypadá báječně, pak ji vem někam do klidnýho podniku (ideálně se kousek projděte), udržuj silnej oční kontakt a měj dobrou konverzaci.
Když vidíš, že to jde dobře, chyť ji uprostřed věty za ruku aniž bys tu větu přerušil. A pokud se ti vyloženě nevytrhne a neřve "co sakra děláš" (na což klidně odpověz "držím tě za ruku"), tak jdeš dobrou cestou.
Po nějaký době tu ruku pusť a kecejte dál. Po cestě z podniku ji někde zase chyť za ruku, chvíli ji za tu ruku veď a když se ti opět nevyškubne, tak ji zpomal a polib. Líbat se na prvním rande je normální, kurvadrát nejdete tam budovat kamarádství.
Jestli nechceš skončit jako kámoš, tak se nechovej jako kámoš, ale jako potenciální sexuální partner."

nbfd
Ne všechny ženský se chtějí po pár hodinách olizovat s cizím člověkem, kterého zatím vůbec neznají.

"...chyť ji uprostřed věty za ruku aniž bys tu větu přerušil."

Radši za obě ruce a hlavně pevně drž. Jinak bys tou volnou rukou mohl dostat pár facek ;).

hodnocení

1x
Já se seznamkami nemám zkušenosti..ale myslím si,že tam převážně hledají protějsky na sex a nikoliv na společný život (jistě, najdou se výjimky). Já jsem třeba vždy s klukama jednala na rovinu hned. Pozvání ok. Někdy odmitnu i samotné pozvání. Pokud z toho kluka neco cítím, klidně s ním někam vyrazím. Pokud nepřeskočí jiskra,pak je vše marné. Nemám v oblibě čekat, zda se do nej nezamiluji později. Prostě tam musí být to WOW. Takže i druhé rande může byt osudné-utvrdím se prostě v tom,že s ním do vztahu z nějakého důvodu nechci. A tak mu to řeknu. A dříve jsem používala termín "jsi hodný,ale chci te pouze jako kamaráda " když jsem o toho kluka neměla zájem,ale abych mu moc neublížila. Jinak- málokdy se člověku podaří zamilovat se na první pohled a je z toho láska na celý život.. to je dobré mít na paměti.

hodnocení

0x
Pokud žena hledá partnera na celý život, obvykle ví, že napřed musí toho druhého nějaký čas poznávat. Nejde se tedy rozhodnout po několika hodinách. Některé ženy nestojí o sex s cizím mužem, ale jen s kamarádem, kterého opravdu dobře znají. To podle mne není znakem hlouposti, ale naopak moudrosti, taková žena bývá spolehlivá a věrná. Slovo "rande" už zní, jako by šlo i o sex. Pro každeho může mít stejné slovo různý význam.
V seznamkách jsou rubriky "vážný vztah" a také "nezávazný flirt" - tam lze najít ženu, která si vybírá muže rychle a nabídne všechno hned.
Také, pokud měl muž hloupé a bezcitné řeči, sám si to neuvědomoval, co říká špatně. A že si tím ničí vztahy mu nedocházelo také. Stačí o nějaké ženě mluvit jako o hloupé před jinou..

ceelt
hodnocení

0x

Nebyl jsi asi její typ, ale musela poznat, že ona se tobě líbila a tak ti to měla nějak šikovně naznačit už na prvním setkání, že jí o vztah s tebou nejde. Takhle jsi tam s tou růží vypadal jako trouba, Měla rozhozené sítě a postupně si své úlovky okukuje..Ale to buď ještě rád, že to z ní vypadlo aspoň na druhém "rande".

gordon
hodnocení

0x

jinak bud v klidu...cas jde ve tvuj prospech:-D. Zatim pokud jses takhle mladej tak investuj do sebe...az bude rodina a pritelkyne tak moc volnyho casu pro sebe mit nebudes, bud si ho zarezervuje pritelkyne na vylety nebo decka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]