Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Před týdnem jsem šel na rande se slečnou. Místo pár minut z toho bylo sedm hodin, bylo ji se mnou dobře. To sama přiznala.
Druhý den jsem ji tedy napsal zda by přijala pozvání na druhé RANDE. Vyloženě jsem napsal RANDE. Odpověděla, že to bylo psoledně parádní a souhlasila. Na dnešním setkání jsem ji donesl růžičku a ona na mě hned "Seš strašně hodnej kluk, ale kamarád". Může být žena opravdu tak hloupá a nebo si se mnou (s klukama) obecně vytírají ženy rády zadní část těla?
Stalo se vám ěnkdy něco podobného? Jak se s tím srovnáváte? Mně letos již po druhé.
"Může být žena opravdu tak hloupá a nebo si se mnou obecně vytírají ženy rády zadní část těla?"
Z téhle věty je patrné, že se Vám to nestalo poprvé, takže asi platí druhá možnost. Zkuste se zamyslet sám nad sebou, něco děláte špatně. Ona není "tak hloupá", jí na Vás něco nesedí a přesně ví, co a proč dělá. Buďte rád, že je upřímná a že Vám to řekla na rovinu hned ze začátku.
Pokud považujete "pouhé" kamarádství za ztrátu času, tak jí pusťte k vodě a hledejte nějakou, která Vám padne kolem krku hned na prvním rande. V tom případě je mi Vás ale líto.
Zdravím. Holt nepřeskočila jiskra a dnes se v tom jen utvrdila. Na kamarádství ano (krácení volného času) na vztah ne. Alespoň Vám to řekla na rovinu.
Neutvrdila se v tom dneska. Řekla mi to hned jak mě viděla s kytkou. Přijde mi, že jen hloupý člověk se sejde s někým lamarádsky když mu ta druhá osoba píše výslovně o druhém rande. Ušetřila by sobě i mě čas.
Druide, nevidíš Ty moc černobíle? Když dívka souhlasí, že příjde na druhé rande, to musí být povinně zamilovaná a rozhodnutá? Koukám, že bys jí dokázal vyčíst, že kvůli její nerozhodnosti ztrácíš čas.
Málokdo může říct, že toho druhého viděl jeden den, což rozhodlo o společné cestě životem. Možná hned cítila z tvé strany tenhle tvůj nekompromisní postoj, tak to uhrává do přátelství. Možná ses jí líbil, ale nejspíš nějaká Tvoje vlastnost jí nesedí. A přes kamarádství vznikaj taky lásky.
Je to ve skutečnosti strašně jednoduché. Drtivá většina seznamovacích inzerátů je jen o získání sexu nebo krátkodobého vztahu. Když se jí z nějakého důvodu nelíbíš, potenciální partnerka si vždycky najde tisíce způsobů, jak ti to říci. Žádná není zcela upřímná, aby nevypadala jako normální ku*vička. Věř mi, mám v tom léta zkušeností. Ne, že mi to někdy nevyhovalo
Ona potřebuje čas, jste jí sympatický, proto se s vámi zdržela a šla na další schůzku. Nevím proč by měla být hloupá, že to vidí jinak než vy? Byla upřímná, třeba časem by změnila názor, ono i na seznamce to chce čas. Pro vás ztráta času, to chcete jít na schůzku a hned navázat vztah? Tlačíte moc na pilu, třeba jste si vyplašil možnou budoucí partnerku.
Kdybyste měl takovou kamarádku, na žádnou seznamku už byste nikdy nemusel psát. Ona má totiž spoustu dalších nezadaných kamarádek, a nějakou vhodnou by vám jako kamarádovi ráda dohodila. Takže takhle hrubě odmítnout kamarádství byla zásadní chyba. Další chyba je být rozhozený z odmítnutí, takovou zhrzenost všechny ženy spolehlivě vycítí, a silně je to odpuzuje.
Druide, tohle se může stát. S někým je jednomu dobře, je mu blízký, ale chemie nefunguje. Ten druhý ho nepřitahuje. Vztah by mohl přejít i v něco víc, ale intimita, dráždivé "něco" nefunguje. Nefungoval by ani sex. A s tím nic neuděláš, nic nezměníš. Je to tak a je to potřeba takhle brát. Bylo by moudré, ocenit upřimnost dívky. Mohla se s tebou scházet a lhát ti něco o lásce a věrnosti.
"Chlape, jdeš na to moc po špičkách.
Na prvním rande má holka dostat na začátku pusu na líčko, dozvědět se že vypadá báječně, pak ji vem někam do klidnýho podniku (ideálně se kousek projděte), udržuj silnej oční kontakt a měj dobrou konverzaci.
Když vidíš, že to jde dobře, chyť ji uprostřed věty za ruku aniž bys tu větu přerušil. A pokud se ti vyloženě nevytrhne a neřve "co sakra děláš" (na což klidně odpověz "držím tě za ruku"), tak jdeš dobrou cestou.
Po nějaký době tu ruku pusť a kecejte dál. Po cestě z podniku ji někde zase chyť za ruku, chvíli ji za tu ruku veď a když se ti opět nevyškubne, tak ji zpomal a polib. Líbat se na prvním rande je normální, kurvadrát nejdete tam budovat kamarádství.
Jestli nechceš skončit jako kámoš, tak se nechovej jako kámoš, ale jako potenciální sexuální partner."
Nebyl jsi asi její typ, ale musela poznat, že ona se tobě líbila a tak ti to měla nějak šikovně naznačit už na prvním setkání, že jí o vztah s tebou nejde. Takhle jsi tam s tou růží vypadal jako trouba, Měla rozhozené sítě a postupně si své úlovky okukuje..Ale to buď ještě rád, že to z ní vypadlo aspoň na druhém "rande".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.