Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo sleduje Sestřičky?

Od: aja1946® odpovědí: 2 změna:

Nezdá se Vm, že dnes hraje Natálii jiná herečka v posledních dílech byla rozhodně daleko silnější, obličej i nohy a chovala se divně, kdežto des byla taková distingovaná.

doplněno 07.10.20 21:16:

To je divný, když přišla podruhé, tak je zase tlustá.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sleduji, ale neuvědomila jsem si to. ;) Sledujete Ulici? Sále jsem si říkala, odkud soudružku ředitelku znám. Stále mi to vtrtalo v hlavě. Viděla jste Přelet nad kukaččím hnízdem nebo četla jste Vyhoďme ho z kola ven? Vrchní sestra, usměvavá, bezcitná, manipulativní bestije v uniformě sestry. Ta je předobrazem soudružky ředitelky. *alene* Mrcha jedna! Ta mi vždycky pohne žlučí! Je skvěle napsaná, skvěle zahraná, scénáristům a herečce tleskám velmi silně.

hodnocení

0x

Nezdá, máte ji hned v úvodních titulcích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]