Nejste přihlášen/a.
Poradí Vám jedině gynekolog po patřičné prohlídce.
Jak dlouho jste po vysazení antikoncepce? Když se dlouhou dobu do těla strkají hormony, mělo by se po vysazení nějaký čas počkat, až se tělo škodlivin zbaví. Ne hned se pokoušet o těhotenství. Slyšela jsem, že vhodná doba je až za půl roku po vysazení a déle. Jaga.
Nemyslím, že je vysazení HA uprostřed cyklu rozumné rozhodnutí a považovala bych vaše problémy jako následek onoho experimentu, co se stane. Těch pár dní do dobrání celého platíčka a ukončení celého cyklu jste mohli počkat. Vlastně ani nevíte, jestli by se tělo samo nahodilo na svůj přirozený cyklus a začala jste normálně a pravidelně ovulovat a menstruovat.
Prvního syna mám 2. cyklus po vysazení HA. Brala jsem ji nepřetržitě asi 8 let. Možná by se povedlo už prvbní cyklus, ovšem manželovi se ve vhodné dny zrovna nechtělo. Říká se, že po vysazení HA je snadné otěhotnět, ale může častěji dojít během raného těhotenství ke krvácení. To jsem taky měla, kdy jsem v asi 8. týdnu začala poměrně hodně krvácet, bez bolesti. To byla jediná epizoda v těhotenství, donosila jsem naprosto bezproblémově.
O co se jedná, může říct jen gynekolog s ultrazvukem. Každopádně ovulace může být bolestivá, mě při ní břicho bolí, při menstruaci pak vůbec a může se při ovulaci a také nidaci oplodněného vajíčka špinit, ovšem ne krvácet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.