Nejste přihlášen/a.
Pokud doporučujete nákup parfému jen od Notina, považuji to za nepodařený vtip. Mám i vlastní špatnou zkušenost a nejsem sama:
Presne tak.Ten výber vůni je super,výber internetového obchodu už tolik ne.Notino totiž považuju za nejhorší volbu.Netvrdím sice jak říkají jiný že prodávají ředené parfémy,to si ani neumím predstaviť,skor bych řekla že sú vlivem nevhodne vysokej teploty pri ich dlouhodobem skladování v ich sklade skažené a proto voní úplne odlišne jak originály.A vraj dost často lidem dodávají své parfémy a kosmetiku prošlé.
Ideální je od jedné značky mít sprchový gel, vodu po holení a EdP (parfém.voda), pak je to paráda. Osobně mám ráda značku Calvin Klein verzi Obsession nebo verzi Eternity, obě jsou skvělé, používá je syn (31let). Je to takový střed, samozřejmě je plno dražších a o hodně dražších a také plno levnějších značek. Možná zaběhněte do parfumerie (ne drogerie ale parfumerie) a tam si nechte poradit, co se hodí k vám. Moc zajímavé jsou pánské vůně od Yves Saint Laurent, ale ty už patří k těm podstatně vyšším cenám. A ano, jak Calvin Klein tak YSL vydrží celý den. YSL ještě déle, ten je cítit ze svetru i měsíc potom, co jste ho měl jen jednou na sobě a dal pak zpátky do skříně. Tady hodně rozhoduje cena, ty drahé značky vydrží opravdu velmi dlouho, jde jen o to, kolik do toho chcete investovat a která vůně vám bude příjemná.
Naprostý souhlas s oběma rádci nade mnou. Já jenom potvrdím, že na interentu se vůni, která se bude líbit Vám, nikdy nedozvíte. Navíc je parfém taková zvláštní "chemie" a i když se bude jednat o jeden a ten samý parfém, tak na kůži druhého člověka nemusí vždy vonět stejně, protože každý máme svou specifickou vůni. Takže musíte jít do parfumerie, opravdu ne do drogerie a tam si vyberete tu, ketrá Vám "sedne". Doporučuji hledat rovnou mezi těmi drahými značkami, protože nakonec na tom vyděláte Vy. Nejenom že budete krásně vopnět celý den, ale spotřeba je daleko nižší, než když budete šetřit a koupíte si něco levného. Za prvé levný parfém se pozná po čichu, já to teda poznám a za druhé to rychle vyprchá a musíte se vonět několikrát za den. A je také pravda, že kvalitní parfém je v oblečení cítit i po velmi dlouhé době a to příjemně. Měla jsem jednou kvůli stěhování v jedné krabici oblečení určitě víc jak půl roku, protože jsem na tu krabici zapomněla a když jsem ji vybalila, tak to vonělo úplně stejně, jako ve chvíli kdy jsem to balila.
Takže napřed osobní návštěva parfumerie, vybrat co se Vám bude líbit a pak už můžete objednávat třeba u toho "Notina". Také si tam objednávám, když nemohu osobně do Prahy.
Ahoj. Já jsem si několik let kupoval tento "parfém" yesparfemy.cz/... a vůbec jsem nijak nevnímal nějaký rozdíl mezi parfémem a toaletní vodou :D jaký v tom je přesně rozdíl?
Já jsem na voňavky docela ujetá, takže mi není vůbec blbý se lidí ptát čím voní, když mi voní . Zrovna teď v týdnu jsem se ptala jednoho pána u nás v obchodě. Měl na sobě Azzaro. Možná mi to vonělo proto, že Azzaro jsem používala, než ukončili výrobu mého druhu, i já.
Jeden čas jsem se voněla pánskou Escadou, už si nepamatuju název, ale ta byla taky skvělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.