Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedokážu randit,hledam chyby tam,kde nejsou

Od: chrissy1 odpovědí: 7 změna:
Ahoj vsem radcum :)
Je mi 21let,jsem usmevava,pohodova holka,co miluje sport,adrenalin,zabavu,strelene aktivity.
Myslim si o sobe,ze muže přitahuje ze všeho nejvic muj pozitivni přístup k životu,neustálý usmev a to,ze aktivne sportuji(asi namyslene-ze vypadam dobre)
Mezi 17-18 rokem jsem chodila s vyrazne starším mužem. Ani nevím cim me dostal,ale zamilovala jsem se tak rychle a hluboce,ze sem přehlížela ze se mnou jedna jak s nějakým hadrem. Stydel se za můj věk a pred svými přáteli si vymyslel ze je mi tolik a tolik a ze pracuju tam a tam a nutil me ucit scénáře co mam a nemám rikat. Tehdy mi to asi přišlo normální a nedokazala sem odejit. Měla sem přirozený strach z jeho veku,ze je větší,mohutnejsi,chytřejší,s hlubším hlasem,zkušenější. Nyni vim,ze tehdy jsem byla jen uklizecka,kucharka,služka a prostitutka. Od te doby jsem naprosto vyčerpana,nedokážu randit,nedokážu poznat špatného od dobrého. Nedokážu randit s pěknými muži protože si hned pred nimi přijdu méněcenna a hledám důvody proc si tak krasny muž vyhlidl me,obyčejnou holku. Působím jako ze me nic nerozhodi,jako suverén,ale uvnitř porad přemýšlím,zda jsem dost dobra,dost hezka,dost chytrá...
Nedávno jsem si timto svym jednáním pokazila vztah s mužem snů. Krasny muž,perspektivní,rozumneli jsme si...ale ja prostě hledala chyby tam,kde nejsou.
Od vztahu s tim starším mužem si přijdu zraněná,méněcenna,ne dost hezka,ne dost dobrá. Nedokážu se s tim vypořádat a odhanim od sebe všechny muže,kteří me nekam pozvou.
Prosím poradte mi co mam delat,jak se vyporadat se špatným zachazenim od muže,jak ze sebe udelat zdrave sebevedomou ženu..Prosím...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dej si trochu pauzu a časem to přide samo až bude ta správná chvíle. "Netlač na pilu" a také nehledej "nejkrásnějšího" chlapa za každou cenu. V tom to není.

chrissy1
hodnocení

Rozhodně nehledam,ale jednou za cas nejake pozvání prijde,a pro me je to spis za trest nez lichotka ze se nekomu libim.
Nejkrasnejsiho rozhodně take nechci,nebo spíš..on me ne :) spis jde o to,ze u těch opravdu peknych se tohle moje psycho ještě prohlubuje.

Jak říkám nech tomu čas. Zajít nezávazně třeba na oběd můžeš, ale taky nemusíš, když se nebudeš cítit. Zatím...

hodnocení

3x

Zdravím. Mějte se ráda a važte si sama sebe. Nenechte s sebou manipulovat a více si věřte. U Vás je to nejspíše opravdu otázka nízkého sebevědomí. I špatná zkušenost je zkušenost. Jen se nenechte ovlivňovat tím, že jste holt v životě narazila na špatného muže.

iz*
hodnocení

2x

Já Vás nepotěším, ale podle mne působí "pohodová holka" úplně jinak než jak jste se sama popsala.

Sportujte, věnujte se kultuře (dnes "v době coronové a covidové radši oboje opatrně) a až opravdu budete v pohodě, začněte uvažovat o tom, že byste sem tam nějaké to pozvání mohla přijmout.

Pozor i na obraty jako "muž snů" apod. > tam se vždycky budete cítit nesvá nebo méněcenná.

hodnocení

0x

Problém je v tom, že sbevědomí do nikoho nedostaneš. Sebevědomí-vědomí si debe, sebeúcta-vážit si sebe, sebeláska-mít se rád, to není tak jednoduché. Donedávna se toto odsuzovalo a byli jsme k tomu vedeni. Nechápali jsme, jak Indiáni vychovávají své mladé. Mladý muž vyleze na pařez a řve do všech světových stran své klady a to co umí, proč je dobrý. Aroganci jsme zaměňovali za sebevědomí, ale to jsou dvě různé věci. Arogance je projev, sebevědomí je povaha. ;) Jestliže chceš něco změnit, musíš ty sama, vážit si a mít ráda sebe. Pak pochopíš, že nemusíš nic dokazovat. Ňafat, že jsi největší a nejchytřejší. Tvým největším kritikem jsi ty sama. Když tohle změníš, budeš vítěz!

liska5
hodnocení

0x

Chce to potkat správnýho kluka, aby toho starýho vytěsnil z hlavy. Co bylo, tím se neprobírejte, neoslabujte. A nic mu o téhle zkušenosti neříkat, nebo být maximálně stručná. To je vaše věc za kterou jste zavřela vrata. Ve své podstatě nejste introvertní melancholik, ale úsměvavá, pohodová, sportovní, tak Vás to časem samo vrátí do vašich kolejí. Když to nepůjde, tak to probrat s psychologem, ať neděláte chyby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]