Nejste přihlášen/a.
Hezký den, mám takový menší problém. Dnes už je to asi čtvrtý den co jsem do sebe nedostala žádné jídlo a druhý den co jsem vůbec nic nepila. Pokaždé, když vstanu, tak se mi tak zamotá hlava, že si musím okamžitě zase sednout. Nemám vůbec na nic chuť a jenom vnímám, jak všechny dny splývají dohromady a tvoří nekonečnou smyčku. Poslední dobou jsem si všimla, že se mi často začínají klepat ruce zničeho nic a je mi na zvracení. Covid nemám, byla jsem na testech. Neví někdo, čím to může být? Děkuji.
Důchodkyně nebo studentka?
To se bude klepat každý, když tělo nebude mít z čeho brát na chod srdce, mozku, svalú, na obnovu krve...
Zítra to zavolejte svému lékaři. Ten Vás zná a poradí, co dál. Teď se aspoň napijte. Vědí to rodiče?
Jestli se hned nenapije, tak zítra už nikam nezavolá, protože bude mrtvá. Nebudeme brát v potaz různé výjimky a extrémní sportovce, ale zkráceně bez vzduchu člověk vydrží 3minuty, bez vody 3 dny, bez jídla 3 týdny. Ona má za sebou bez vody ty dny dva. Ale jo, i takhle lze spáchat sebevraždu, prostě se jen nenapít.
Tak nevim. Byla jste schopna napsat tento text, ktrey je celkem srozumitelny. Takze nechapu, ze se nedokazete jit napit. Na zachod taky chodite do postele? Pokud bych 4 dny lezel v posteli, tak se mi hlava mota taky. I pri tech nejvetsich horeckach a zimnicich pri chripce jsem vedel, ze musim pit a pro tu vodu jsem se doplazil ale tento text co jste napsala bych v te chvili dokupy nedal. Takze moje rada je zacnete se chovat normalne a pokud mate taak zavazny zdravotni problem tak to reste s doktorem.
To je nějak divné, nemusíte do školy nebo do práce? Máte horečku? A bydlíte úplně sama, čtyři dny nikomu nikde nechybíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.