Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smutek

Od: george* odpovědí: 4 změna:

Je mi 14 a jí 13 a chodíme spolu něco málo přes měsíc. Nemám tátu ani staršího bráchu a tak mi s tímhle namá kdo pomoc. Původně sem se to bál sem napsat ale teď už nemám důvod. Já ji totiž nechci ztratit. Před několika dny se něco stalo je pořád smutná nemyslím si že by mě neměla ráda ale nemůžu z ní dostat co jí je. Nevíte někdo nějakej dobrej způsob jak bych moch rozveselit a byli sme zase v pohodě?

*bzum**bzum**bzum**srdce**srdce**srdce**srdce**srdce**srdce**srdce**srdce**srdce**bzum**bzum**bzum*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

round.table
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Musis zjistit, proc je smutna - v tom je klic. Nebude to asi jednoduche, aby se Ti otevrela. Zkus Ji treba vzit na misto, kde jste se poprve seznamili ci spolu zacali chodit a nejak citlive na to navazat a rozebrat to ...
Hodne sesti..

coccinela
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Vem ji na nějaké klidné místo a řekni jí narovinu,že tě moc mrzí, jak je smutná,a že máš strach jestli to není kvůli tobě,že máš strach, že ji ztratíš,musíš ji ujistit,že ji miluješ netlač na ni, ať ti říká co jí trápí,jen jí řekni, že se bys chtěl, aby věděla, že se ti vždycky může svěřit, a že tu pro ni vždycky budeš.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
george-řekni ji,že jseš z toho smutný a že jí chceš pomoci,proto jí máš tak rád.Chceteli si rozumět musíte se svěřovat se svými starostmi a pomáhat si cestou života.*srdce*

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
George-v tomto tvém problému dávám za provdu-zwiki, musíte si spolu popovídat o vaších problémech ona by ti měla vše říci a nedusit to v sobě, musíš ji to asi sám říc, aby to v sobě nenechávala, jinak na to doplatíte oba, přejí vám abyste to spolu vyřešili,*srdce*SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]