Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ústavní soud vs doba čekání

Od: asdfg* odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych se zeptat jestli je nepřiměřeně dlouhá doba čekání na osvobozující rozsudek od 27.12.2007 do 15.4.2009.Nebo je to normální?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

je to normálně (ne)přirozená doba.

repak*
hodnocení

0x

Jak víte, že bude osvobozující?

asdfg*
hodnocení

Osvobozující je proto,že byl již před rokem a dokázal zrušit všechny rozsudky a hlavně mi dovolil se bránit.Do té doby jsem byl odsuzován a nesměl jsem k tomu nic říct a vše co mluvilo v můj prospěch bylo zakázáno.Bohužel mi mezitím zabavili veškerý majetek a proto mám teď problémy.

repak*

A co Vám chybí? Jeho písemná forma?

asdfg*
hodnocení

Chybi mi muj majetek. Prisel jsem o vsechno a ne vlastnim zavinenim. Za dobu trvani rozsudku jsem o vse prisel a ted bych to chtel nak nahradit. Prisel jsem i o dobrou povest a trpi semnou i cela moje rodina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]