Nejste přihlášen/a.
Zdravím, doufám, že někdo znalý mi pomůže.
Prý existuje u KB nějaký produkt / asi fond/, kde lze uložit peníze třeba pro vnuky na vzdělání a pouze já rozhodnu, kdy peníze dostanou. Mohu s financemi manipulovat, rozhodnout kdy peníze dostanou atd. V případ mé smrti jim peníze budou vyplaceny a celá částka nepůjde do dědického řízení.
Nechci produkt na jména vnuků, který jim automaticky v 18ti letech připadne jako např. st. spoření.
Hledám dva dny a pořád nic. Věřím, že mě někdo pomůže nasměrovat, abych o produktu něco věděla a pak se teprve vydám do banky pro další podrobnosti.
Byl mi nabídnut produkt od KB
Prosím znalce o vypsání nevýhod a zda by jako neználci ( jako já) do toho šli. Jen málo co jsem pochopila a to
- vlastníkem budu pořád já, při mém úmrtí fond bude vyplacen vnukům. Pokud neumřu, budu já rozhodovat, zda si peníze ponechám, kdy je vyplatím vnukům na studia atd. Teoreticky by byly peníze uloženy 10 let.
- vstupní poplatek 1,8 % z vložené částky
Prosím, nevíte jak jsou pojištěny vklady u jtbank.cz/...
Majtielé jsou Slováci a tam je pojištění asi ve hvězdách . Hledám, hledám a nic nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.