Nejste přihlášen/a.
Tak jste přistydla, konejte tak, jak jste byla vždycky zvyklá při nachlazení. Co byste dělala dříve?
Čaje, ležení, teplo, klid, lehké zeleninové polévky, vyspat se, vyhřát, hodně ovoce. Nikam nechoďte stát do fronty, natož vozit se ve vlaku, autobuse.
Prostě s tím koronavirem lidi jenom vystresovali, podepsali se na psychice. Nic jiného prostě není, než jen covid?
Tohle na koronavirus nevypadá. Pokud budete v neděli bez zvýšené teploty, běžte do práce. V případě přetrvávající teploty volejte v pondělí k praktickému lékaři a poraďte se s ním.
ach jo takových Hoaxů o "údajné pozitivitě"je plný net. cnn.iprima.cz/...
Kde jsi sebrala tuhle snůšku nesmyslů? Lidé onemocní a uzdravují se i v "době koronaviru" a s tím debilním virem to nemusí mít nic společného. Pokud jsi svému lékaři řekla o možném kontaktu s nakaženým, je to něco jiného. Ale obecně to, co píšeš, je bez tvého zavinění dobrý nesmysl!
@zajda888: A těch přihlášených netestovaných s pozitivním výsledkem zatím nebylo málo!
Pokud byl objednaný, určitě by nečekal tři hodiny ve frontě. Pokud objednaný nebyl a šel tam na vlastní pěst, tak by zase nebyl v žádné databázi - nemohla by mu přijít SMS. Soused si vymýšlí, stejně jako hromada jiných. Je to nesmysl.
Pokud byl dle sms pozitivní, tak byl jistě kontaktován hygienou a poučen o nutnosti karantény, jistě s ním bylo provedeno trasování a absolvoval druhý kontrolní test. Nebo mu tu SMS poslal vtipálek z hospody, mě dnes došla sms o výsledku testu a je to v podstatě obyčejná zpráva odeslaná z "nějakého čísla".
Nepanikařte... řádí teď nějaké virózy.
Malá to přinesla ze školy... nos jako vodovodní trubka, nedala kapesník z ruky, škrábání v krku, po pár dnech se přidal kašel, teploty žádné. Já to od ní chytil taky... "teplota" 37.2. V pondělí ráno jsem zavolal doktorce, nahlásil jí příznaky, zdůraznil, že nemám teploty vyšší než jsem uvedl, neztratil jsem čich ani chuť. Zeptala se mě jen jestli si budu brát dovolenou, nebo mi má na týden napsat neschopenku... O žádných testech nepadlo ani slovo.
Neopodstatněná masáž v médiích počty pozitvích nálezů neříká nic o průběhu nemoci. Je to jen číslo a nic jiného. I když lékaři poukazují na zbytečnost restriktivních opatření, lež se stává pravdou. Pokud by se každý nechal testovat, Babiš by vydělal fakt balík jen z činnosti jeho laboratoří na tyto testy. Prymula zase na rouškách. Dobrý kšeft.
A jak se ukazuje, Covid-19 tu je několik let, jen se mu říkalo "chřipka". Nezměnilo se nic, jen většina národa zhloupla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.