Nejste přihlášen/a.
chci se zeptat je mi 16 a chtěla by jsem patit kartou a aby mi rodiče posílali kapasný na katru. Vím že spousta mých kamaradek ma kartu. Co se musí všechno udělat abych kartu měla? Ani nevím jestli mi to doma dovolí
Musíš mít účet v bance, což není problém. Většina bank má produkt něco jako studentské konto právě pro lidi 15-18, bývá i zdarma a součástí je obvykle i platební karta.
Ještě doplním, že moje děti mají od 15 let platební kartu a kapesné dostávají trvalým příkazem na svůj účet. Je to jednodušší, než řešit hotovost, pamatovat si kolik kdo má dostat a jestli dostal atd.
Zajít do Unicredit Bank, podle toho co jsem pro někoho zjišťoval je to jediná banka která to udělá pod 18 let přímo tobě.
Nesmysl... Airbank má běžný účet včetně platební karty od 10 let (s dohledem rodičů) a od 15 let samostatně.
Dceři je 15 a zřídili jsme jí účet u mBank s PLATEBNÍ kartou ( mbank.cz/...). Jelikož ti bylo 15 a máš občanský průkaz, můžeš si ho zřídit i bez rodičů. Ovšem s "kreditkou"nepočítej. Kreditní karta je forma úvěru a jelikož nemáš příjem, pochybuju, že by ti jí někdo dal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.