Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak probíhá operace?

Od: jaruska® odpovědí: 5 změna:

Z důvodu inkontinece mi byla doporučena operace.Přestože mi lékař hodně detailů vysvětlil,dost toho ještě nevím.Kdo má prosím tuto zkušennost a podělí se o ni.Děkuji,J.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

No ty brďo. A cvičit jste nezkoušela? Já než bych do sebe nechala řezat, obzvlášt tedy na tak citlivém místě, zkusila bych půl roku intenzivně cvičit. Ne podle videí na internetu, ne nějaké přerušování proudu moči, ne očesané Keglovy cviky, ale funkční cvičení na pánevní dno a nejen na to. Já cvičila tady, ale Iva má i kolegy všude po republice. A vážně to funguje. Tedy ona se hlavně specializuje na distázu u žen po porodu, nicméně pánevní dno s tím souvisí. A má to výsledky. Ty lze vidět na fotkách, tedy hlavně to břicho a zlepšení držení těla. Nicméně má klientky, kterým lékaři také nabídli operaci kvůli inkoninenci a po pár týdnech cvičení sami lékaři čumí a nemohou uvěřit, že se to spravilo bez operace jen cvičením.

senior

Souhlas, také jsem cvičila všechno možné podle internetu na celkové zlepšení organismu, ne jen K. cviky. A hlavně pomohlo netahat těžké věci, jakmile jsem kdysi překulila velké kameny do skalky, tak jsem druhý den měla problém. Takže člověk se musí mít i rád.

A doporučují také sex, ten máte tazatelko? To je také cvičení.

Ale možná, že už jste všechno vyčerpala a jiná možnost není.

senior
hodnocení

2x

Zde popis -

nem-km.cz/...

levret.cz/...

Jsou stále novější a novější postupy a materiály, nakonec ani ta celková narkóza není vždycky používána, záleží na zdravotnickém zařízení a vyškolení pracovníků.

------------------

Tolik jsem se bála operace, že jsem usilovným cvičením a snížením váhy inkontinenci vyřešila na 99 %.

hodnocení

1x

Když jsem se probudila z velkého problému, měla jsem také problémy. Ale moje mladá je fyzioterapeut a snacha rehabilitační, takže nejjednodušší, ale nesmírně účinné cviky na posílení pánevního dna mě naučily. Lze cvičit vude, aniž by okolí cokoliv zpozorovalo. Jednoduše řečeno, stáhneš všechny tři dírky, aniž bys pohla svaly na zadku a břiše. Pouze a jen dírky. A povolíš. Pak stáhneš a chvíli držíš a pustíš. Stahuješ a uvolňuješ nanělikrát. Ve stoje, vleže, na wecku, na zastávce, kdekoliv. Mě tohle zachránilo. *palec*Vyzkoušejte, třeba se operaci vyhnete. Třeba.

hodnocení

0x
No,operace probíhá tak,že Vám napíchnou žílu na ruce a tam tudy poteče do těla uspavaci prostředek. Usnete, pak Vám může být jedno, co se bude dít, probudí Vás a měla byste být zdravá :)
Tohle jste měla na mysli?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]