Ahoj, zajímá mě, jestli někdo máte pozitivní zkušenost s nějakou půjčkou jako je via SMS, ferratum atp. Vím, že to není optimální řešení. V době Covid jsem dostala výpověď. Teď jsem už 2 měsíce zaměstnaná, ale jezdím na zaškolení na jinou pobočku, 70km daleko, tedy 140km denně. Firma mi proplatí cestovní náhrady. Bohužel za první měsíc práce - srpen jsem peníze nedostala, protože nadřízená měla dovolenou a podepsala mi cesťák pozdě. Dostanu teď najednou za cesťák ca 30tis., ale až 15. a já prostě už s penězi nestačím. Potřebuji jen něco na benzín a potraviny, třeba 5tis které můžu za těch 15dní splatit. Bohužel nemám žádný kontokorent atp. protože jsem to nikdy nepotřebovala. V mojí bance mi nepomůžou, protože jsem ve zkušebce a vidí, že mi teď několik měsíců vypadl příjem a výplata mi přišla zatím jen jedna (za srpen) - píšu to jen proto, že nejsem žádný dlužník, trouba co seká půjčky jednu za druhou, jen jsem teď hodně peněz dala za benzín a udělalo mi to díru do rozpočtu. Nemám ve svém okolí nikoho, od koho bych si mohla půjčit. Nerada bych někde naletěla tak třeba má někdo dobrou zkušenost s jednorázovou finanční pomocí? Moc děkuji ..
Bratr si kdysi bral rychlou od rajfky vzal si 100 a zaplatil 150 Takže pokud si něco takovýho chcete vzít je třeba si zjistit kolik budou měsíční splátky a jak dlouho budu platit pak uz počítám co jim dam navíc Dale je třeba si zjistit jaké sankce sou za nesplácení splátek tam to bejvá zajímavý a člověk se pak dost rychle múže ocitnout ve spárách rúzných vymahačú
ZP § 183 Záloha na cestovní náhrady a její vyúčtování
(1) Zaměstnavatel je povinen poskytnout zaměstnanci zúčtovatelnou zálohu až do předpokládané výše cestovních náhrad, pokud se se zaměstnancem nedohodne, že záloha nebude poskytnuta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.