Nejste přihlášen/a.
Sice nejsem ženská. ale šel bych na to technicky. Kupte si prezervativy a banán, okurku a cuketu. Začněte od nejmenšího a tak zjistíte velikost, která by vyhovovala Pak se podle rozměrů rozhodnete pro nákup.
Takový dotaz je doopravdy hodně obecný.
Výběr začíná preferovaným použitím a způsobem stimulace. Pokud vyhovuje vnější, hledat hračku pro vnějšek, pokud vnitřní, na vnitřní a pokud kombinace, třeba právě něco ve stylu, jak píše @lucznik.
Pro vnější stimulaci se často používají masážní hlavice (nejznámnější Hitachi Magic Wand) nebo menší vibrátory. Kromě nich existují i hračky využívající podtlakovou stimulaci, kdy dochází k jakémusi pulzujícímu nasávání - výrobky Satisfyer (Pro 2, Penguin, ...) nebo dražší Womanizer. Právě Satisfyer Penguin by byl můj osobní tip.
Pro vnitřní to může být skoro jakýkoliv vibrátor (vibrující) nebo dildo (nevibrující), popřípadě kolíček, líbivého tvaru, velikosti a dalších vlastností.
Kombinaci - dvojité vibrátory, někdy označované jako "rabbit". Nebo dvě separátní hračky, i to je možnost.
Dala bych pozor na možnosti nastavení vibrací a jejich hlučnost, pokud je problémem. Jediné nastavení (zapnuto-vypnuto) nemusí vyhovovat, na druhou stranu je asi zbytečné mít různých nastavení desítky. Materiál - plast lépe přenáší vibrace, je méně náročný na údržbu, ale je hlučnější a obvykle nižší ceny, bohužel i celkově levnějšího zpracování. Silikon je na údržbu o trochu horší, cenově dražší, ale jinak jde asi o nejlepší materiál - jenom pozor na použití lubrikantu na silikonovém základu. Sklo, proč ne, ale to jsou spíš umělecká díla.. Ostatní materiály asi ne, ale samozřejmě, každé z nás se líbí něco jiného.
Taky bych si pohlídala, aby v případě bateriových nebylo třeba napájet nějakými drahými / špatně sehnatelnými - AA (klasické tužkovky) jsou asi nejlepší volbou. U nabíjecích je volba jasná.
Do úplně nejlevnějších produktů bych asi nešla, ale zároveň nedoporučuji utrácet napoprvé až příliš, ať to nejsou vyhozené peníze po zjištění, že to není ono. Osobně bych se vyhnula i Číně - nemám důvěru v jejich materiály, ale ani zkušenost, pravda. Stejně tak bych opustila myšlenku různých vibračních vajíček, kuliček a podobných jako první hračky.
K těm "úchylům", to je právě to, že každé(mu) se líbí něco jiného. Co se jednomu zdá dobrá a nápaditá propagace či rada, je pro druhého úchylka.
Tak nevím, asi jsem už napsala všechno, co mě napadá..
Děkuji moc že jste se takhle rozepsala a nějak mě nasměrovala, takhle nějak jsem si to představovala, na co dávat pozor a na co se asi tak zaměřit. Třeba ty baterky jsou tak jasné a mě by to nenapadlo. Dívám se na ten Satisfyer a i podle recenzí bomba, určitě o něm taky budu přemýšlet! Womanizer je pro mě bohužel cenově nedostupný. A Lelo Sona je taky něco podobného?
Ještě si musím projít různé nabídky, trochu se rozmyslet a snad nesáhnu úplně vedle, ještě jednou díky.
@laterna98, není za co, ráda poradím, ale nemůžu vědět, jaké preference kdo má.
Ano, Lelo Sona je něco podobného, vlastně skoro stejného.
@priklad11, to je pravda, ale snad se chápeme a nemusíme slovíčkařit, že "Čínou" jsem myslela výrobky, které, přestože nejspíš neobsahují, mohou obsahovat látky ne úplně vhodné pro zdraví, které nemusejí být ani přímo zdraví nebezpečné, ale stačí menší podráždění citlivých oblastí a kam si alespoň postěžuji? Na hodnocení produktu na Aliexpressu nebo Wishi? Kdyby to bylo něco vážnějšího, co si na kom vezmu? Kdo ty hračky testoval na zdravotní nezávadnost?
Nejsem odpůrce ani všeho čínského, ani Ali / Wish, ale myslím, že některé věci je lepší nakupovat z prověřených zdrojů. A zrovna tohle mezi ně patří.
Pokud to tedy není legrace a myslíte to vážně, podívejte se na např. na web kondonshop.cz a vyberte klidně z těch nejlevnějších, doporučuji dvojitý. Přijde na čtyři pět stovek, je na 2 malé AAA baterie, má volbu ze 3 rychlostí. Přijde vám poštou, anonymně, nikdo nepozná, co v balíčku je. Stejný jsme loni koupili na www.wasch.com asi za 120 Kč, ale na zásilku z Asie čekáte 2 - 3 týdny. Při objednání zaplatíte bankovní kartou, nemusíte se té platby bát, objednávám tak spoustu zboží a nikdy jsem si nestěžoval na kvalitu nebo nespolehlivost e-shopu. Ten vybrátor jsme použili jako cenu v tombole na jedné společné akci pro jednu známou, jen jsme ji chtěli poškádlit. Ale ona ho používá a nemůže si ho vynachválit. Časem můžete přikoupit jiné. Ale můžete koupit ve kterémkoliv obchodu s erotickými pomůckami, třeba zítra. Ale tam jsou ceny vyšší. Jsou v každém větším městě a nemusíte se stydět, nakupují tam běžně ženy i muži. Někde to mají i Vietnamci. Nebo zadejte na google: vibrátory. Nebo: erotické pomůcky. Máte-li dotazy, napište radši vnitřní poštou. Tak si užívejte!
Těžko radit, když nevíme co je Vám příjemné a co Vám dělá dobře. To byste nejlépe měla vědět Vy sama.
Jen ta Vaše věta o těch úchylech ve mě evokuje myšlenku, že o sexu a své sexualitě víte jen to, že se to provozuje v leže na zádech v ložnici, musí být zhasnuto a ideálně ještě zavřít oči. Dí se totiž předpokládat, že doporučení ženských stimulačních prostředků bude prezentováno ženami na základě nějakých zkušeností... takže těžko úchylové.
Napadá mě asi takovéto řešení... zjistěte si, co je Vám nejvíc příjemné. Tedy, kde, v jakých místech a jakým způsobem. Pak seberte odvahu a vyrazte do města (třeba i dál, pokud se bojíte, že Vás někdo pozná a bude si myslet kdo ví co) a navštivte sexshop. Na 99% v něm bude pracovat nějaká holčina, která Vám ráda poradí nějaký vhodný výrobek na základě toho, co je Vám příjemné.
Pokud se Vám chce a chcete získat nějakou orientaci, pusťte si podcast z odkazu níže... Konkrétně díl z 24.7.2020 s názvem "Masturbace, sakra práce". Podcast dělají dvě mladé slečny, Zuzana a Terezie, o vlastních zkušenostech, zkušenostech přátel a podle tématu si tam zvou docela zajímavé lidi... ceskepodcasty.cz/...
Ke včerejšímu textu ve 13:00 dodávám: zadejte si na google: satysfyer a potom ještě womanizer, které tady jsou zmiňovány a najdete tam spoustu informací. Pravda, jsou to stroječky s mnohem pestřejšími funkcemi, ale také dražší. Opravuji občas takové milé přístrojky a některé u mne zůstaly, protože uživatelky rozkoše si mezitím zakoupily nové. Mohu vám je půjčit k vyzkoušení nebo darovat, mně tady na nic nejsou. Pěkný zbytek týdne!
Dobrý podvečer, po několika málo dnech jsem snad našla tu pravou první pomůcku.
Děkuji všem, kteří odpověděli k věci, hlavně daniele1 a @denny276.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.