Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umi nekdo Ukrajinsky?

Od: 59tomas odpovědí: 13 změna:
Potreboval bych prelozit tento vzkaz a byl bych vdecny kdyby se nekdo nasel.
Umi nekdo Ukrajinsky?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Chci se tě zeptat, jestli se můžu jít s tebou projít..

59tomas
hodnocení

Moc dekuji! Pomohlo
30.09.20 15:04

borec *zdravi*

hodnocení

1x

Máš jí napsat na instagram. Jmenuje se Olja Skichka olja.17.07

Problém je, že jsem našel 2

Olja.Skichka (@olja.17)

a

олька(@olja_17_07)

Takže buď blbě hledám (nemám instagram) nebo si slečna nepamatuje vlastní nacionále. Ale podle fotek si už vybereš tu správnou.Jen jsem zvědav, jak si budete psát. Taky přes poraďte?;)

doplněno 03.10.20 07:48:

OK, to asi ano. Minimálně proto, že bude odstraněn problém rukopisu. Musiš si připadat jako já, když se pokouším číst třeba 150 let staré záznamy psané rukou (česky, německy). To bych mlátil hlavou do zdi *zed*.

59tomas
hodnocení

Znovu velice dekuji.
Vim, mozna je to blbost navazovat kontakt. Nevim jakou sanci tohle seznameni ma. Verim ale, ze pres telefony a prekladac to pujde lepsi, nez pres tyhle papirky.
59tomas
hodnocení

Zkusil jsem to ji oslovit . Dlouho jsem si v zivote daval bloky a spoustu veci nikdy ani nevyzkousel. Nic od tohoho necekam. Chtel jsem ji poznat a mozna jit ven kdyz bude chtit (asi s tim telefonem ).
Ve dvaceti jsem byl sam vlakem na Ukrajine, tento rok zase autem v Madarsku. I kdyz neumim kvaknout ani pozdrav, vzdycky se mi ty zeme nejak podarilo procestovat. 150 let stare knizky (dobre, nikoli rukopisy) ctu docela casto. Naposledy treba Quo Vadis
Vam tady ale jeste jednou strasne moc dekuji za pomoc Bez Vas bych se az k jejimu IG nedostal. Moc si vazim lidi co jsou ochotni pomoct i takto nezistne.

hodnocení

0x

Tváří se to jako ukrajinština, ale spisovně by mělo být "запитати", "гуляти с тобою". Není to suržik nebo něpjaký dialekt? Věděl byste Jethro?

A.

liska5

Sice je to jiný jazyk, ale co jsem si dopisovala v mládí s Rusama, často tam měli plno chyb...

Děkuju vám Liško za odpověď. Prohlédl jsem si nějakou literaturu v ukrajinštině a zjistil jsem, že to jsou správné tvary. Jen prostě ten jazyk neumím. Tak se omlouvám za "čeření vody". Hezký den.

59tomas
hodnocení

Muzu znovu poprosit o preklad?
Umi nekdo Ukrajinsky? #2
Neumím Ukrajinsky, ale nikdo neodepsal.
První slovo čtu jako INSTAGRAM.
Pak jeho adresu.
Poslední slovo NAPÍŠEŠ..
Pokud jste se oba učili Angličtinu, zkuste ji poprosit o psaní v Angličtině, snad by byla snadnější.
Pardon, ona je odpověď až nahoře. Špatně koukám.

liska5
hodnocení

0x

To jako oba rukopisy psala jedna a tatáž?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]