Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shop E-obuv

Od: futra odpovědí: 7 změna:

Jakou máte prosím vás zkušenost s e-shopem E-obuv.cz . Mají tam kvalitní boty? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Mám s tím dobré zkušenosti. Zboží přišlo vždy tak do 3 dnů a v pořádku. Boty jsem jen 2x objednala a v pořádku byly. Spokojenost.

hodnocení

0x

Záleží na značce obuvi, materiálu...E-obuv.cz prodává velké množství značek, levnější i dražší. Horší i kvalitnější boty.

hodnocení

0x

Nemám, nikdy jsem si nekoupila boty, které jsem si předem neprohlédla a nevyzkoušela. Ale tady jsem Vám vyjela pouze negativní recenze, tak si přečtěte.. obchody.heureka.cz/...

futra
hodnocení

Právě ,že jsem je četla už před tím než jsem položila otázku.Bylo jich dost negativních,ale ještě jsem se chtěla zeptat tady na poradně.Právě jaké má kdo zkušenosti s tou reklamací.

@futra, ty reklamace tam máte v těch negativních komentářích, jiné boty, poškozené, dlouhá doba dodání, špatná komunikace..atd..

lidus*
hodnocení

0x

Nakupuji na eschopech kde co ale boty bych si netroufla, objednám většinou ve Sportisimu a tam vyzvednu. Nejdříve vyzkouším a když se mi nelíbí nebo nesedí, neberu je.

etana*
hodnocení

0x
Zkušenosti dobré ve smyslu výběru a obchodních podmínek, ale zboží dost předražené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]