Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz.Nějakou dobu jsem bral xarelto a nyní mi lékaž změnil recepturu na warfarin.Beru ho čerstvě 2 dny.První den v pátek jsem si jej vzal a bolelo mě břicho(ale šlo to).Včera jsem si jej vzal ale dostal jsem křeče do břicha,přišlo pálení žáhy a zvracení.Nějak jsem to překonal vzal jsem si Hylak forte na zklidnění.Dnes jsem se probudil a docela slušně mě bolí břicho.Hylak nezabírá.Trochu jsem se najedl aby to nebylo prázdným břichem.Bohužel to je ještě horší.Neznáte něco co by zabralo?Pro co bych mohl zajet do lékárny?Netalo se to někomu(zkušenosti)?
Vraťte se k tomu Xareltu, také jsem ho místo Warfwrinu, brala. A běžte k lékaři, ať vám Warf. vysadí. Je možné, že se nesnáší s jinými léky. Překontrolujte si to. Pohledejte "léková interakce", najděte srovnávací program a překontrolujte.
Léková interakce, kontrola snášenlivostí léků
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.