Nejste přihlášen/a.
Jak co nejhezčím způsobem sdělit chlapovi, že s ním toužím mít miminko? Jak mu oznámit, že z nás dvou chci udělat tři? Vím, že mu to udělá radost, proto bych chtěla, aby to bylo pro něj nezapomenutelné.
Já bych na to šla od lesa.. Před milováním bych se nevině zeptala. "co bys radši, holčičku nebo chlapečka?" Podle reakce už se zařídíte.. Třeba zajásá, jé ty jsi těhotná a Vy se usmějete a řeknete, ještě ne, ale mohli bychom.
No,pokud chlap touží po dítěti tak každý způsob bude ten nejhezčí !Něco jiného by bylo kdybyste už byla těhotná,tam se toho dá vymyslet víc,ale oznámení že byste chtěla miminko?Asi bych z toho nedělala bublinu,prostě až budete spolu tamto... :D tak bych mu řekla co jste napsala v původní otázce
.
Ale bacha na to, aby mu to nezpusobilo chvilkovou impotenci. Ja bych zacala s tim, jestli vubec chce deti a priblizne kdy.
Stejně jako byste mu chtěla oznamit že CHCETE nový dum, A ještě si u toho dupněte nohou.
Já nevím, ale já bych myslel, že taková věc se probírá v tiché romantické chvilce a ne slovy CHCI, ale že byste si to moc přála. Ale to by mělo být společné přání, tužba obou partnerů.
Ale pokud to chcete jako překvapení, a nutne to potřebujete vykřičet do světa, umístěte to na NET, třeba jen obrázek a dejte mu odkaz. S textem třeba, že slečna ( paní ) a pan se rozhodli mít miminko. A pak se ho zeptejte co by na to říkal. Moderní svět, moderní oznámení
Tak do světa to rozhodně vykřičet nechci, ani aby o tom věděl kdokoliv blízký, mělo by to být jen mezi námi a asi je opravdu nejrozumnější to říct narovinu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.