Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct chlapovi o dítě

Od: lucinkaf* odpovědí: 12 změna:

Jak co nejhezčím způsobem sdělit chlapovi, že s ním toužím mít miminko? Jak mu oznámit, že z nás dvou chci udělat tři? Vím, že mu to udělá radost, proto bych chtěla, aby to bylo pro něj nezapomenutelné.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

7x

Já bych na to šla od lesa.. Před milováním bych se nevině zeptala. "co bys radši, holčičku nebo chlapečka?" Podle reakce už se zařídíte.. Třeba zajásá, jé ty jsi těhotná a Vy se usmějete a řeknete, ještě ne, ale mohli bychom.

lucinkaf*
hodnocení

Tahle odpověď je moc krásná, a moc se mi líbí, děkuji*pusa*

no, pro mě je tedy tento způsob skoro nejhorší co si dokážu představit. Ale znáte toho své vy a měla byste umět odhadnout co a jak ;)

lidus*
hodnocení

1x

Pokud už dítě čekáte je dobrý dárek fotka z ultrazvuku.Ale pozor-ne každému chlapovi to dojde.

luckapucka*

poslední věta před smrtí : Miláčku jsem těhotná *smich* s tou fotkou z ultrazvuku dobrý nápad*palec*

knopka*
hodnocení

1x

No,pokud chlap touží po dítěti tak každý způsob bude ten nejhezčí :)!Něco jiného by bylo kdybyste už byla těhotná,tam se toho dá vymyslet víc,ale oznámení že byste chtěla miminko?Asi bych z toho nedělala bublinu,prostě až budete spolu tamto... :D tak bych mu řekla co jste napsala v původní otázce :).

pb®

Ale bacha na to, aby mu to nezpusobilo chvilkovou impotenci. Ja bych zacala s tim, jestli vubec chce deti a priblizne kdy.

lucinkaf*
hodnocení

O tom už jsme samozřejmě mluvili, bez toho by mě ani nenapadlo něco zkoušet*placni*

lucinkaf*
hodnocení

Těhotná nejsem, dřív, než se to stane, tak bych mu ráda najevo, že se můžeme začít snažit;)

doplněno 29.04.10 10:20:

Jinak teda doufám, že věta Miláčku jsem těhotná nebude mít nějaké vážnější důsledky*ua*

fidonet*
hodnocení

0x

Stejně jako byste mu chtěla oznamit že CHCETE nový dum, A ještě si u toho dupněte nohou.

Já nevím, ale já bych myslel, že taková věc se probírá v tiché romantické chvilce a ne slovy CHCI, ale že byste si to moc přála. Ale to by mělo být společné přání, tužba obou partnerů.

Ale pokud to chcete jako překvapení, a nutne to potřebujete vykřičet do světa, umístěte to na NET, třeba jen obrázek a dejte mu odkaz. S textem třeba, že slečna ( paní ) a pan se rozhodli mít miminko. A pak se ho zeptejte co by na to říkal. Moderní svět, moderní oznámení *srdce*

lucinkaf*
hodnocení

Tak do světa to rozhodně vykřičet nechci, ani aby o tom věděl kdokoliv blízký, mělo by to být jen mezi námi a asi je opravdu nejrozumnější to říct narovinu*vtip*

fidonet*

Ten odkaz bude jen pro vás a pro něj. Nikdo o něm nebude vědět. Adres na JPG obrázky je miliarda, a tu vaši nikdo hledat nebude ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]