Kouřim asi 7 cigaret klasických cigaret denně, výjimečně více. Koupil jsem si elektronickou cigaretu Jull a je výhoda, že jde kouřit v treba posteli. Je to takový nezvyk, zpočátku trošku kašel, jinak nemohu posoudit. Jaký máte názor na tuto elektronickou cigaretu? Je někdo, kdo na elektronické získal větší závislost na nikotinu. Jinak IQOS mi nechutná, má divnou pachuť to je jen můj subjektivní dojem. Díky za názory.
Jsem nekuřák, takže chuť neposoudim,ale jeden z rodiny si koupil něco takového a skutečně začal kouřit víc než předtím. Nedoporučuji. Spíš bych se zkusila odnaučit po jedné cigaretě minus vždy nějaký vámi zvolený interval. Prý chuť ale přetrvává i rok, musí být pevná vůle.
Do prokrvených plic nechcete vnášet tabákový kouř, protože je to svinstvo. A co víte o e-cigaretě? Víte co vdechujete. Zjistil jste si to? Víte že to neškodí? Že z toho nebude rakovina? Jestli ne, tak jste velice odvážný člověk.
Ahoj, já byl schopen dát 25-40 cigaret deně , teď už jedu pouze vapo. Závislost na nikotinu se dá s elektronkou poměrně snadno odbourat nebo naopak prohloubit , horší je to ale se závislostí psychickou a velmi snadno si pak vypěstujete zlozvyk , že je budete mít v hubě v podstatě pořád právě proto že ji mužete používat i v posteli. Vždy je lepší nekouřit , přesto je vapo méně škodlivé než klasická cigareta. Co se týče konkrétně te Vaší Jull jedná se o pod systém kde vyměňujete náplně , jsou lepší systémy a vyjde to i levněji , nicméně pro seznámení se to dá.
Jinak jednotlivý e cigarety , teď mám na mysli hlavně vaporizéry se hodně odlišujou právě chutí , jeden by nevěřil jak moc a právě to je pak na tom to prohloubení toho zlozvyku že Vám to chutná až moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.