Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chorvatsko v lednu?

Od: papouch01® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, rád bych v lednu vyrazil na pár týdnů do Chorvatska (když to dovolí situace s koroňákem). Chci se zeptat, jak to tam v lednu vypadá? Plánuji výlet k moři - Dubrovník, Makarska, Split - Je moře alespoň trošku klidné? Je mi jasné že na koupání to nebude. Máte s tím někdo zkušenosti? Předem díky za odpovědi

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já tam byla před rokem. Jednou jsem se i koupala, voda byla studená, ale teplejší než voda v bazénu v ČR na zahradě v září/říjnu. Pláže prázdné, všude málo lidí. Přes den tam bylo až 18 stupňů, přes poledne jsem párkrát byla i v nátělníku, jinak stačila mikina. I noci byly docela teplé. Sice jsem měla oteplovačky a svetr, ale ty oteplovačky nebyly většinou potřeba. Většinu nocí jsem byla ve svetru, bundu jsem si brala až mezi 4. a 5. ráno. Když byla bura, tak to bylo něco jiného, to jsem si musela vzít i rukavice, když jsem chtěla v noci sahat na kov. Vlny v moři stříkaly až na chodník a byly vidět i z dálky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]