Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manželova babička prudí

Od: janinina odpovědí: 5 změna:
ahoj lidičky , nevím jak se mám zachovat v případech , když manželova babička prudí.Je nesnesitelná dělá naschvály, mám malou dcerku a pořád chce abych něco financovala.A manžel ten se straní.Nezastane se ale ví že se kvůli ní hádáme mám strach že se kvůli tomu rozvedeme , protože se k tomu chílý.Dík za radu .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
Nazdar, Ty jsi rebelka? Chílý - tak to je vážně hustý...ale jinak jsi nám tu toho moc nenapsala a my tudíž nemáme možnost konkrétněji a přesněji poradit.
al bunda*
Souhlasím, chtělo by to uvést příklady. Pro každého z nás může slovo "prudí" znamenat něco jiného.
Hezký den.

nensy*
hodnocení

0x
janinina-Aco takhle si dupnout*bum*at se babička stará o své věci a neštourá do vašich.Myslím že tohle by jste měli probratn z mužem*bum*tady už jde do tuheho.Jesli manžel to tak nechá bude zle.SO.
al bunda*

A co jestliže babička "prudí" tím, že chce, aby se finančně podíleli na provozu domácnosti? Aby jí pomáhali? Co když už třeba jen nechce živit nefachčenka? Nevíme, co je za tím, vyčkejme, až tazatelka uvede příklady "opruzování". Svět není černobílý.
Hezký den Vám přeju Nensy.

nensy*
al bunda- Naprostá pravda je toho malo k posuzovani:( i já přeji hezký den Vam*tanec*SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]