Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s produkty z DM?
Mám problém s lupy o kterém jsem již zde psal a investoval jsem už dost peněz za šampony od La Roche-Posay, zkoušel jsem také Biodermu, prostě šampony za 500Kč z lékárny. To LR-P není špatné, pomůže od svědění ale nedokáže mě trvale zbavit těch lupů. Na základě rady od jedné paní tady, jsem si koupil Urtekram. Bohužel po něm se mi to ještě zhoršilo.
Takže jsem se rozhodl jít opačnou cestou a místo investic několika stovek do šamponu, jsem se rozhodl že vezmu něco do 100Kč.
Nejdřív mě padl do oka:
- Head&Shoulders, to je klasika která obsahuje teda i ty škodlivé látky, ale prý funguje.
- Schwarzkopf Seborin - má celkem radikální název, znám spoustu vizážistů ale neznám nikoho kdo by používal značky inzerované v reklamách TV
- Můj největší adept aktuálně je Seinz z DMka za 80Kč, udajně proti lupum, neobsahuje silikony a má celkem dobrá hodnocení na stránkách DM.
Obecně si myslím, že německý výrobek bude kvalitní a také bych se nebál ceny, protože v německu jsou prý obecně drogerie o dost levnější než u nás.
Máte někdo s tímto šamponem zkušenosti, případně s tím Seborinem od Schwarzkopfu? Na H&S se ani neptám.
Děkuji!
Taky mám problémy, já už používám jen z lékárny. Nebo ještě pomáhá oplach octem s vodou. Jakmile použiji jiný, je to zpět.
DM jsem taky měla, ten nezabral. Ale u vás může fungovat.
Mně zabral vichy zelený obal, nizoral jsem taky měla, pak na seboreu ten nepomohl. Pak od kožní jsem měla s dehtem, ten už se myslím nevyrábí. Jen se nemají používat dlouhodobě, ale já když použiji jiný, mám to zpátky. Ale koupila jsem v DM ten tuhý šampon, po umytí opláchnout octovou vodou. Střídám to. Jinak i babských rad jsem vyzkoušela mraky, ale bohužel.
Jestě šampon se sírou, ten nebyl drahý.
No šamponů z lékárny jsem se nautrácel a žádný kýžený efekt to nepřineslo. Jak uvádí na obalu - používejte 6 týdnu a problémy odezní. Lekárnice mi i radila po dobrání Keria DS používat šetrnější šampon od LR-P, takže místo šamponu za 500, jsem koupil šampon za 300, po kterém mě uplně vyskákaly šupinky na hlavě.
La Roche-Posay, Bioderma, to jsou všechno šampony z lekárny. Nizoral je také fajn jsem slyšel, nebo Vichy z lékárny.
Ale teď chci zkusit vyloženě něco do 100Kč co to udělá. Ten Seinz by mohl být učinný a neobsahuje silikony, parabeny, takže je poměrně šetrný a obsahuje výtažek z máty. Celkem mu věřím teda.
Více co, když si kupujete co 2 měsíce šampony za stovky koruny a nainvestujete do toho několik tisíc korun, bez toho aniž by člověk měl aspon na měsíc pokoj, tak už mě to nebaví :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.