Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám již delší dobu problém vracení potravy do jícnu pálení žáhy. Doktorka mi předepsala lanzul který beru ráno před snídaní. Takže problém ve dne již nemám. Lanzul beru večer před večeří ale v noci mám problém opět vracení štáv do jícnu případně pálení žáhy. Mužete mi poradit abych si koupil v lékárni silnější tablety případně jinou přírodní cestou abych problém v noci vyřešil? Děkuji.
Nechtěla bych dostat vynadáno, ale zkusil jste někdy trochu jedlé sody, vodu a trochu jablečného octa? Vnikne z toho taková "sodovka" a mně teda na pálení žáhy vždycky zabrala. Dělám od oka, neplný hrnek vody, do ní dám asi tak lžíci jablečného octa, (jiného ne) a malou lžičku jedlé sody. Rozmíchám a vypiji a za chvilku je pokoj. Možná asi dvakrát třikrát říhnete, ale pak máte klid. Tak já být Vámi, připravím si dopředu tu čistou vodu s octem a sodou zvlášť k posteli a kdyby mne to v noci chytlo, tak už jenom přisypete tu sodu a vypijete. A jak to tak píši, tak jsem si uvědomila, že už jsem to dlouho nemusela dělat a také jsem dost často trpěla tím, co popisujete. A pak jsem někde našla tento návod, tak jsem to nějakou dobu dělala a najednou to ustalo samo, asi se mi díky tomu jablečnému octu a sodě nějak upravilo zažívání. Já jsem ale žádné léky nebrala.
Mně osobně stačí troška vody a cca půl kávové lžičky jedlé sody. Chuťově to není nic moc, ale to následovné říhnutí bez pocitu pálení žáhy je úžasný pocit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.