Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradíte někdo se zkušeností? Na noze se mi asi před půl rokem objevily fleky (dva, na každé noze jeden). Byl jsem na kožním, ale paní doktorka zjevně poradit neumí. Předepsala mi mast - kortikoidy, nelepšilo se, při druhé návštěvě po čase předepsala silnější. Výsledek je ten, že po téměř půlroční "léčbě" se fleky roztáhly, zrudly, začínají se loupat a svědit. Tudy cesta zřejmě nevede. Myslím si, že toto je nad její vědomosti a síly. Ostatně při jejím letmém pohledu na nohy jsem ani nic jiného nečekal. Nemáte babskou radu na nějaké bylinné koupele, změnu jídelníčku nebo něco, co by mohlo zlepšit stav. Předem děkuji za radu.
Kolega v práci má podobný flek-z ničeho nic mu naskočil uprostřed směny. Od obvoďáka dostal antibiotika, ale žádná změna.. Zkus si "čistit krev"pitím čaje z oregána(dobromysli) bylinkyprovsechny.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.