Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
již pět let podnikám ve výrobě chovatelských zařízení a až teď jsem se rozhodl do toho více praštit. Mám zaplacený československý poptávkový server epoptavka.cz, díky kterým jsem našel odběratele na hodně kusů. Chtěl bych to posunout i přes jiné hranice, než přes slovensko. Takové německo, rakousko bych rád uskutečnil. Chci se zeptat, zda-li neznáte nějaké poptávkové servery v německu, rakousku, klidně i anglie, do které často cestuji a mám tam bydlení též. Děkuji předem za tipy, mějte se.
No, ono bude záležet na cenách a co já vím, tak tady je všechno dražší než na západě. Takže jestli chcete prodávat za stejné ceny jako u nás, tak to asi "venku" nikdo nekoupí. Ale píšete chovatelské zařízení, tak já být Vámi, napřed se porozhlédnu v zemích které jste vyjmenoval, za kolik ta chovatelská zařízení prodávají oni a jestli by se Vám cena zamlouvala. A pak, tady Vám asi těžko někdo poradí, protože pod pojmem "chovatelské zařízení", nevím co konkrétně si mám představit a tudíž nikdo nebude vědět, jestli je po tom v cizině poptávka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.