Syn si koupil boty na pohreb babicce. Jsou obycejne polobotky, ale hned prvni den ho tlacily na pate. Behem tydne je sel reklamovat ze by si koupil jine a treba doplatil,ale pry se ma obratit na Čoi. Dekuji.
Moje babi kožené boty rozklepávala kladívkem také. Mám ale dojem, že dnes existují i spreje, po kterých bota uvnitř povolí. Na netu píší nakapat líh (rozetřít hadříkem) a rozchodit. Zadala jsem na netu: "boty tlačí".
Pokud na nich není žádná vada, reklamovat nelze. A ČOI s tím nic neudělá. To, že tlačí, je špatný výběr (pokud tam není opravdu nějaká vada - křivé nebo vystupující prošití, hrbol atd.) a za to prodávající nemůže. Stejně tak vám je nemůže jen tak vzít zpět, protože tyto obnošené (i když jen jednou) už nemůže dát do prodeje. M.
Deichmann je tím známý, neuzná nikdy nic. I když v tomto má pravdu, tlačící obuv reklamovat nejde. Z mých zkušeností reklamace uznává Globus, Kaufland. Jinak se všichni vymlouvaji a neuznají nikdy nic, sportovní boty neuznají nikdy , prodejny typu Sportisimo a jiné ani náhodou. Hřeší na tom, že zákazník k soudu nepůjde, šmejdi...
Mám úplně stejnou zkušenost. Do daichmana už nikdy. Dcera reklamovala boty u kterých praskla podrážka na příč. Kupovala je v září a reklamovala v prosinci. Nechali si podepsat že nosila tenisky v listopadu a pak jí zamítli reklamaci za to že letní boty používala v zimě. Tak jsem tam na ně šel že to je nesmyslný argument ale prodavačka řekla, že když už to dcera podepsala, tak s tím nic neudělám. Od té doby šířím jejich "dobré jméno" všude a daichmany obchazím obloukem.
Já mám zase s Deichmanem ty nejlepší zkušenosti. Reklamoval jsem v Brně boty koupené v Budapeši a to jsem ani neměl účtenku, jen bankovní výpis. Uznali.
Tohle skutečně není možné. Syn měl vybírat pečlivě, v prodejně se po čisté podlaze třeba projít. Raději si vzít o půl čísla větší, než malé. Boty lze reklamovat tehdy, když mají nějakou výrobní chybu. Vytrhne se dírka, odděluje se podrážka... Nebo je něco křivě ušitého a pak bota může tlačit. Ale v prodejně opravdu dobře prověří, zda je to nějakou chybou při šití, nebo špatným výběrem zákazníka.
To by měli plné prodejny nošených a vrácených bot.
Jinak - stane se, že člověk špatně vybere. Koupila jsem si velmi hezké polobotky, byly mi dost, ale snesla bych větší. Neměli. A tak jsem je nosila, ale žádné příjemné pocity. Pak se mi utvořil na jedné noze halux a už je neobuju vůbec. Ale nenapadlo by mě je reklamovat. Byla to moje chyba.
Prostě chce to příště vybírat trpělivě a s rozmyslem. Jaga.
Dají se koupit vlepovací plátky do bot právě na paty. Nebo opatrně rozklepat - pokud si netroufnete, navštivte ševce.
pet32
Tak když dřou, asi jsou malé. Nedívat se jen na číslo napsané. Já nosím 39, ale někde musím mít 38, jinde 40. Každý výrobce má jinou velikost. Dát na nohy mokré silné ponožky a doma chodit, minimálně hodinu.
Nemusí být malé. Materiály u paty jsou z hnusných tvrdých materiálů a při delší chůzi rozdírají kůži do krve, i když je správná velikost. Je to materiálem, ne velikostí. Hlavně, když vrchní okraj u paty není obštiý měkkým lemem. Kožené boty tam bývají velmi tvrdé, lem je zesilený a jako kámen,nepomůže ani rozklepání. Problém je odbyté zpracování a chybějící změkčující horní lem u paty, případně velmi tvrdý materiál u patní části.
Neustoupí. Některé (hlavně kožené a koženkové boty) mívají tak příšerně tvrdou patní část, že se materiál nepoddá. Nepomůže ani rozklepani ani nahřátí nad parou. Chybí změkčení horního patniho okraje nebo hodně tvrdé patní vyztužení. Mizerné odbyté zpracování a ortopedicky zcela nevhodné, i když drahé kožené boty. Dřou do krve a nepovolí.
senior
jancaak - nepaušalizovat - Každá bota je jiná a má jinou patěnku. Jiný střih, jiné švy, jiný materiál - slabší, silnější, papír . Co nejde u jedné boty nějakého výrobce, tak u jiného vzoru jiného výrobce může být bez problémů.
S čím chceš poradit? Jak má reklamovat vlastní blbost, resp. neschopnost vybrat si boty na svojí nohu?
Vzít zpět je dobrá vůle obchodníka, rozhodně ne povinnost. A jestli v nich celý den chodil tak by se mi to brát zpět taky nechtělo, ošlapaný, nutná desinfekce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.