Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou mam u holky sanci?

Od: nicknick odpovědí: 4 změna:

Zdravim, je mi 16 a uz dva roky se mi libi spoluzacka, ale vim, ze se libi jeste dalsimu spoluzakovi. A tady nastava problem, protoze ja jsem spis tichy jednickar, s holkama moc mluvit neumim a nedelam zadny sport, kdezto spoluzak hraje hokej a posiluje, ve skole taky neni nejhorsi a s holkama mluvi bez problemu. Co mam delat? Mam ji dat najevo, ze se mi libi, nebo se ji snazit vytlouct z hlavy a prenechat ji spoluzakovi? Diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Když o ni neprojevíte zájem, tak šanci nemáte žádnou.Trénujte komunikaci, více si věřte a pozvěte jí na kávu nebo na procházku.

hodnocení

1x

@nicknick - Mam ji dat najevo, ze se mi libi
Jestli to nezkusíte, nebudete vědět, jestli by nedala přednost vám - "prenechat ji spoluzakovi" můžete až když vás odmítne. Ostatně třeba má jinou známost a nebude stát ani o něj ;)

iz*
hodnocení

1x

Já vidím problém v tom házení flinty do žita > "přenechání holky spolužákovi". Skutečnost, že se ta dívka líbí jemu, nemusí znamenat, že se i on líbí jí.

Co kdyby radši dala přednost tichému chytrému chlapci? (Zkuste ji oslovit.)

upi
hodnocení

1x

Ten spolužák, co hraje hokej a umí to s holkami, se jí třeba ani nemusí líbit. Tak to zkusit musíte. Pak až uvidíte jestli máte šanci. Jde i o to, jaký je ona typ. Čemu dá přednost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]