Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Beru warfarin a pravidelné kontroly na odběr. Jiné léky lanzul prestarium cordarone kepru. Četl jsem na ruzné zdravotní problémy na celkové zlepšení zdraví odkyselení organizmu. Pokud bych začal brát tablety naruší se mi výsledky warfarinu a jiných léku? Jaké máte zkušenosti s odkyselením organizmu a který s přípravku by jste mi dopručili? Děkuji.
Tohle byste měl konzultovat s lékařem, to Vám tady nikdo zodpovědně neřekne a nedělat si diagnózu podle článků na netu.
Zároveň si upravit jídelníček knihydobrovsky.cz/...
Co zkusit místo tablet potraviny, které odkyselují. Nepíšete, jestli jste kvůli warfarinu nějak omezený např. na potraviny, co obsahují hodně vitamínu K.
Překyselení způsobuje např. alkohol, kofein, jednoduché cukry, kouření, konzumace velkého množství masa, mléčných výrobků, uzenin, bílé rýže, těstovin, výrobků z bílé mouky, vína, vajec, ryb, čokolády, černého čaje, perlivých nápojů, čočky...
Zásadotvorné potraviny jsou např. celer, rajčata, maliny, hrušky, houby, květák, kapusta, brokolice, mrkev, fíky, zázvor, špenát, okurky, ořechy, pomeranče, citrony, hrozinky, hlávkový salát, olivy, med, česnek, cibule, mango, jablečný ocet, fazole...
Na odpověď předchozímu rádci se Vám bude hodit toto.
na zvýšení pH v tekutinách organizmů mají vliv tak zvanéí pufry.Obvykle to jsou slabé kyseliny,anorganické-uhličitá a metafosforečná.Kyselinu uhličitou konzumujeme v limonádách a fosforečnou také,speciálně v COCA Cole.
Samy vykazují kyselou reakci,ale nedovolí jinými chemickými reakcemi snížit pH.
JABRAKA
Dobrý večer, jak dlouho berete warfarin, jak často chodíte na kontroly? Možná by to chtělo vyměnit za Eliquis, ten také ředí krev, ale na kontroly nemusíte. Zeptejte se se doktora, zda by vám ho nenapsal. Píšete, že berete Lanzul, ten je na překyselení organismu dobrý, beru ho už léta. Ostatní léky neznám, ale jestli máte nemocné srdíčko, tak by vám doktor měl ten Eliquis předepsat. Přeji pevné zdraví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.