Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysazení antikoncepce - zkušenosti

Od: iris odpovědí: 3 změna:
Prosím o vaše zkušenosti s vysazením hormonální antikoncepce (pilulky). Jak vám bylo po vysazení? Objevily se nějaké potíže? Bylo vám třeba špatně, bolesti břicha, zhoršená kůže, vynechaná či bolestivá menstruace atd.? Chci po 8 letech antikoncepci zkusit vysadit. Kdyby mi to nedělalo dobře, je možné ji třeba po měsíci nebo dvou zase nasadit? Pokud by v té době přišlo do cesty miminko, nebudeme se s manželem vůbec zlobit, necháme tomu volný průběh - buď teď, nebo třeba za 2 roky :)) děkuji za vaše zkušenosti.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

agnes
hodnocení

0x
Mně se po vysazení celkově ulevilo. Lepší pocit, více energie. Už jsem se k ní nikdy nevrátila a vzhledem k tomu, co dělá v těle za paseku bych ji nikomu nedoporučila. Manžel si zjistil jak funguje a jaká jsou rizika a je rád,že ji neberu.
liska5

*palec*. Mně z ní bylo od začátku špatně, tak jsem ji po necelém roce vysadila... a hned jsem otěhotněla. Doporučuje se ale pár cyklů počkat, nastartovat nejdřív svůj přirozený cyklus. Bylo to dávno, před 48 lety, kdy ty hormony byly mnohem silnější. Ani dnes bych do HA nešla, hledala bych alternativu, jako tenkrát.

pet32
hodnocení

0x

Po vysazení jsem žádné problémy neměla, ale já dobrala celé balení. Vy jste vzala 3 tabletky a pak vysadila, už jste neměla začít další platíčko. Musíte počkat, až se hormony upraví. Některé se udělá akné, nedostaví se menstruace, každá jsme jiná, každá má jiné následky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]