Dobrý den chtěl bych se zeptat mám už pár měsíců chronickou rýmu chodím na krční a némám alergii ale o víkendu se mi zhoršila rýma (víc smrkám ulepený nos s trupama) je možné že mám koronavirus nekašlu a nemám dalši příznaky ale o víkendu mně škrabalo v krku ale v neďeli večer to zmizelo
No, tak máte chronickou rýmu několik měsíců, teď začínají navíc virózy, i střevní. Nepanikařte...počkejte pár dnů, kupte si nosní kapky, vykloktejte slanou vodou, nebo hoďte ručník přes hlavu nad hrnec se slanou horkou vodou a inhalujte..
doplněno 21.09.20 20:07:
Nemyslím si, že by to byl koronavirus, pokud máš rýmu x měsíců.
No, i kdybyste koronavirus měl, tak by se stalo co? Neřešte to, hoďte se do klidu. Šetřete se, jezte zdravě, buďte co nejvíce venku. A hlavně už neposlouchejte tu mediální masáž o tom, že když budete mít koronavirus, tak na ten pozitivní test umřete.
Je mí 15 a koronaviru se nebojím jenom mi je nepříjemná rýma a když potom eště Ve škole nosím roušku tak mně bolí hlava a je mi ťežko na hrudi proto potřebují věďět jestlí mám koronavirus
Někde psali ,že rýma a vir jsou konkurenti, takže spíše nejde o vir. Neřešila bych to, pokud by se nepřidaly jiné problémy, např ztráta čichu, chuti, teplota, dusnost, vyrážka.
Spíš je pravděpodobné, že po chronické rýmě je nosní sliznice velmi citlivá a podrážděná. Navíc se teď se změnilo hlavně to, že jsou velké výkyvy teplot mezi nocí a dnem a to může dělat problém. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.