Dobrý den, již od ledna, kdy ještě nikdo o koronaviru neslyšel, jsme s maminkou obednaly dovolenou přes Invii. Měly jsme původně odlétat 19.9., ale pár dní před odletem nám Invia poslala info že se odlety mění a odlet bude možný jedině 23., tak jsme byly sice naštvané, ale vzaly jsme to, já jsem si vyměnila služby v práci. Máme letět za dva dny a ještě pořád nám nikdo nedal informace o letu, nevíme v kolik, nevíme nic. Letíme do Řecka a potřebujeme alespoň 24 hodin předem vyplnit formulář pro zaslání QR kódu, bez kterého nás do země nepustí, a k tomu potřebuji informace o letu. Psala jsem mail paní, která se mnou jednala a dostalo se mi informace, že není v práci a pošle email zítra. Volala jsem přímo do kanceláře Invie, se kterou jsem jednala a dozvěděla jsem se, že tam vlastně nikdo nic neví a mám počkat, až mi zítra někdo zavolá. Máte někdo zkušenost? Mám plné zuby, dá se v tomto případě dostat zpět peníze? Osobně si myslím, že nás chcou z té dovolené vyšachovat, abychom neodletěly.
Jestli můžete dostat peníze záleží na tom co máte ve smlouvě. Jinak to, že nikdo nic neví není nic divného, učitelé taky neví jestli půjdoou zítra do školy nebo ne. Záleží co vláda večer vyhlásí...
Ne, nechtějí vás vyšachovat, k tomu nemají žádný důvod, spíš naopak, prostě tam volejte a volejte. Peníze vám vrátí jedině, pokud by vám vůbec nedodali informace a ten byste kvůli nim neabsolvovali. Prostě se snažte se tam dovolat a nedejte se odbýt.
Volat a volat do Invie nepomůže. Invie byla pouhým zprostředkovatelem zájezdu, ten zprostředkovala a teď už s tím nemá co dělat. Dál koná CK. Podívejte se na smlouvu o zájezdu, kam Vás ta Invia vlastně "prodala". Bývají to různé cestovky. A do té zavolejte, ta Vás vypravuje na dovolenou a je povinná Vám tedy poslat všechny náležitosti. Už je skoro pozdě.
Přede 2 lety jsme měli totéž - odlet za 2 dny a pořád nic v ruce. Volali jsme do Čedoku, moc se omlouvali /samozřejmě, zanedbali to/ a během půl hodiny jsme měli mailem vše co bylo třeba. Stačilo si to jen vytisknout. Hlavně měli strach, abychom to na poslední chvíli opravdu dostali a oni neměli průšvih. Pořád urgovali, ať jim potvrdíme příjem všech dokumentů.
Nechci Vás strašit právě ted jsem dovezl manželku z letiště přiletěla z Řecka z Kefalonie a odletěli i všechny delegátky a delegáti.Řecko prý končí sezonu předčasně kvuli covidu.Ve středu prý dorazila poslední várka turistů z CZ a od 24.9 už nikdo nepřiletí a nikoho nepřijmou.
Zda to platí jen pro občany cz na Kefalonii nebo pro celé Řecko vám neřeknu.Ale delegátky říkali že to tak opravdu je. Čast odletěla dnes , část odlítá pak s poslední várkou CZ z ostrova.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.