Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsechny, kvuli me zkusenosti s ceskyma divkama se mi zacali libit spise asijske zeny. A tak by me zajimalo kde si asijskou divku najit, na seznamkach jich moc neni, a po ulici jich taky moc nepotkate. Prosim jen normalni odpovedi, kazdy ma jiny vkus.
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
etana*
9x
Co takhle sejít dvě patra a navštívit nejbližší večerku?
Ale máte pravdu, synovec má vietnamskou přítelkyni, je skvělá. Studuje, je emancipovaná, ale pořád v ní je kus orientální ženskosti. A navíc je moc hezká a pravděpodobně z ní nikdy nebude almara.
Tam je problém že jsou krásné a chytré ale ruku na srdce.. Viděli jste opravdu pěknou asiatku po čtyřicítce? Mě se zdá že jak překročí určitý věk tak šíleně zoškliví.
nikc®
3x
Taky mě kdysi čeští muži zklamali, ale nenapadlo by mě chtít Vietnamce nebo Korejce. Nakonec potkáte fajn Češku. Mně se ani ty Vietnamky nelíbí.
doplněno 20.09.20 12:31:![:-D :-D]()
doplněno 20.09.20 12:31:
1x
Ale záleží, co přesně hledáte? Pokud jen vzhled, tak to stačí si najít jakoukoliv Asiatku, která vyrůstala v Česku. Ale jsou to víceméně češky pouze z asijským vzhledem. Jestli chcete takovou tu pravou Asiatku, tak to musíte do Asie, anebo si najít i tady, v Praze jich je hodně a ne jenom z Vietnamu ale dnes jich je tam i hodně z Koree, Číny, Thajska nebo Filipín. Ale tam už je potřeba umět anglicky, aby se člověk domluvil. Já osobně už ani s nikým jiným než s Asiatkami nerandím. Mají prostě něco v sobě.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]