Zdravim vsechny, kvuli me zkusenosti s ceskyma divkama se mi zacali libit spise asijske zeny. A tak by me zajimalo kde si asijskou divku najit, na seznamkach jich moc neni, a po ulici jich taky moc nepotkate. Prosim jen normalni odpovedi, kazdy ma jiny vkus.
Co takhle sejít dvě patra a navštívit nejbližší večerku?
Ale máte pravdu, synovec má vietnamskou přítelkyni, je skvělá. Studuje, je emancipovaná, ale pořád v ní je kus orientální ženskosti. A navíc je moc hezká a pravděpodobně z ní nikdy nebude almara.
Tam je problém že jsou krásné a chytré ale ruku na srdce.. Viděli jste opravdu pěknou asiatku po čtyřicítce? Mě se zdá že jak překročí určitý věk tak šíleně zoškliví.
vernon
Přesně! Navíc vietnamky a číňanky moc pěkné nejsou. Japonky a Korejky mi příjdou hezčí...
etana*
Nejde jen o krásu a ruku na srdce, český chlap po čtyřicítce taky zpravidla nebývá žádná krása nesmírná. Ale u nich jde vždy i navíc i o rodinu, je třeba respektovat tu jejich, nikdy se z ní nevymaní zcela. To my Češi máme úplně jinak.
Taky mě kdysi čeští muži zklamali, ale nenapadlo by mě chtít Vietnamce nebo Korejce. Nakonec potkáte fajn Češku. Mně se ani ty Vietnamky nelíbí. doplněno 20.09.20 12:31:
Jsem na tom podobně, mám rád Asiatky a Vietnamky považuji za nejpůvabnejší ženy světa vůbec, hlavně ty z Hanoje a okolí. Ale záleží, co přesně hledáte? Pokud jen vzhled, tak to stačí si najít jakoukoliv Asiatku, která vyrůstala v Česku. Ale jsou to víceméně češky pouze z asijským vzhledem. Jestli chcete takovou tu pravou Asiatku, tak to musíte do Asie, anebo si najít i tady, v Praze jich je hodně a ne jenom z Vietnamu ale dnes jich je tam i hodně z Koree, Číny, Thajska nebo Filipín. Ale tam už je potřeba umět anglicky, aby se člověk domluvil. Já osobně už ani s nikým jiným než s Asiatkami nerandím. Mají prostě něco v sobě.
Vždyť u nás běhá Vietnamek také dost. Téměř v každém městě na ně narazíte. Oni mají ale jinou kulturu a jde o to, jestli by každá Vietnamka chtěla zase Čecha a nebo jestli by jí to její rodina dovolila. Ale jestli by se vám to podařilo, tak proč ne, ony mají zase takovou asijskou krásu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.