Měla jsem zánět močových cest a byla dva týdny nemocná. Už jsem jako zdravá, ale není to ono. Dávala jsem v pondělí i moč. Antibiotika jsem brala. A ve středu mi sestra do telefonu říkala výsledky, že je to v pořádku. Mně to ale bolí tam dole dál a chodím často dál. Myslím, že to není v pořádku. Máte podobnou zkušenost? Jsem už z toho zoufalá. Koupat se v bazénu už nikdy nebudu. Co mám na to brát? V práci nechci chybět. Dalo by se o víkendu s močí někam zajet, aby mi řekli pak výsledky? Děkuji.
Tak zajeďte do nemocnice na urologii? Buď Vás vezmou, nebo ne, za to nic nedáte. Řekněte, že se Vám problémy vrátily, přestože jste dobrala ATB a moč byla ve středu v pořádku, že byste měla v pondělí nastoupit do práce a nevíte co s tím?. Jinak asi klasika- prolévat urologickým čajem, brusinky, lichořeřišnice..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.