Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otěhotnění po vysazení antikoncepce

Od: petka* odpovědí: 6 změna:
Ahojte, máte nějaké zkušenosti s otěhotněním ihned po vysazení antikoncepce? Antikoncepci jsem brala 8 let a nyní jsme se s manželem rozhodli pokusit o miminko. Jak vaše tělo na vysazení antikoncepce (pilulek) reagovalo, za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět a jak tomu napomoci? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

když se takto ptáte,myslím že základní pravidlo je o nic se nesnažit a hlavně nesledovatkaždý měsíc 3x těhotenský test.Až to přijde tak to bude...jinak to zablokujete psychikou

katarina1
hodnocení

0x

Tohle je naprosto individuální. Může se to povést napoprvé, ale klidně také až po více než roce nebo i po několika letech...to Vám neřekne ani doktor. No a jak tomu pomoci...pravidelně se hýbat, zdravě jíst, můžete podpořit i rostlinnými doplňky stravy, které pomáhají vyrovnant ten hormonální koktejl po vysazení. A jak už bylo řečeno...hlavně to neřešit, nestresovat se a nesledovat do...dejte tomu alespoň 3/4 roku volný průběh a poté začněte pozvolna řešit s Vaší lékařkou.

pb®
hodnocení

0x
Otěhotněla jsem druhý cyklus po vysazení. Možná by se povedlo už ten první, ale manželovi se nechtělo souložit v ty vhodné dny. HA jsem před vysazením brala 8 let. Ale já mám a vždycky jsem měla bezproblémový cyklus pravidelný hned od začátku.

liska5
hodnocení

0x

Hned po vysazení se ani nedoporučuje. Když proběhne přirozeně několik cyklů, je prý lepší. Hlavně pohodu!

iris
hodnocení

A já zase slyšela že je to nejlepší ihned po vysazení a tělo nemá potřebu se čistit nějakou dobu po vysazení. Jsou to jen mýty.

guma
hodnocení

0x

U ženy je to stejné jak s květinou. Pokud květinu nezaléváš, tak vykvete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]