Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím o radu. Chci změnit obor podnikání a zjišťuji, co vše je třeba vyřídit, zařídit ohlásit atd. , aby člověk mohl podnikat v mezinárodní autodopravě. Přeprava nákladů , případně i odtahovka.
Pracoval sem v tomto oboru 2 roky jako řidič, takže zkušenosti mám jen jako řidič a teď by mě zajímaly i ty věci , které jsou nutné k tomu začít s tím sám. Děkuji za všechny odpověďi, které pomůžou
Pracoval sem v tomto oboru 2 roky jako řidič, takže zkušenosti mám jen jako řidič a teď by mě zajímaly i ty věci , které jsou nutné k tomu začít s tím sám. Děkuji za všechny odpověďi, které pomůžou
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
janh*
2x
Stačí si dojít na ŽÚ.
Nebo něco přečíst...
profi-kancelar.cz/...
profispolecnosti.cz/...
podnikatel.cz/...
Nebo něco přečíst...
profi-kancelar.cz/...
profispolecnosti.cz/...
podnikatel.cz/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]