Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sexuální praktiky

Od: lukasmichna odpovědí: 21 změna:

Zdravím, chtěl bych nasbírat inspiraci na sexuální praktiky nebo hry s partnerkou, co doma provádíte nebo co by člověk měl zkusit? Nějaké pomůcky co ženě udělají vždy radost nebo i pro muže?

Díky za tipy.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

12x

Jen jestli si spíš nechceš vyhonit u PC *haha*

hodnocení

12x

Výborný je "indický" způsob - aneb "necháme to na indy" *frajer*

lidus*
hodnocení

11x

Dobrý den. Tak jak doma souložím potom ti nic není, máš internet a spoustu různých stránek. Bože jak je vůbec možné, že jsme dokázali souložit bez internetu a bez nějakých porad jak to kdo dělá.

Etana*palec*.

vilik*
hodnocení

7x
Tak třeba mně by udělalo radost tohle: designmag.cz/...
Manželce netuším. Možná nové vařečky?

hodnocení

6x

V manželství mě potěší plno různých věcí a nemusí ani jít o sex.

Třeba když manžel místo mě vyluxuje. Když mi vleze na půdu /brr, pavouci *sok*/ pro sklenice a víčka, když se chystám dělat marmelády či kompoty. Když mi pochválí oběd. Když mi podrží kabát. Když mi donese květinu...a je toho daleko víc.

I když je sex v manželství důležitý, nemyslím, že manželství se skládá jenom ze samého skotačení. Je i plno jiných situací, které mi dovedou udělat radost. Třeba jak jsem psala výše. Jaga.

senior

Dotaz chápu.

Ve dvaceti bych ocenila skotačení než zavařovačky s poklicí.

Ty až nyní v důchodu. *ua*

jezevec*
hodnocení

4x

Jestli chceš v tomhle směru zažít něco nezapomenutelnýho, tak ojeď její ségru (jestli chceš být superking tak bráchu) a celý jejich rodince to oznam při společným obědě...

Sorry, ale tuhle otázku snad nikdo nemohl myslet vážně.

ještě doplním s tou sestrou 1) ojeď sestru 2) když to budeš s partnerkou dělat zezadu, řekni ji že její segra je v posteli lepší 3) zkus se potom co to řekneš na ní udržet co nejdéle :D

jezevec*

... jestli bude slečna řádně hustá, tak mu odpoví "já vím, fotr to říkal taky"...*smich*

vilik*
Tenhle asi znáte: extra.cz/...

hodnocení

4x

V dnešní době, kdy máte přístup ke všelijakým videím, se divím, že se na něco podobného ještě musíte ptát. A když nevíte co by udělalo radost dokonce i Vám, tak to už je na pováženou. Nepředpokládám, že byste byl už vyžilý a vším znuděný sexuální zhýralec, který už neví co by si vymyslel, aby dosáhl "svého". Tak co kdybyste do "toho" šel úplně normálně a s láskou?

lemur
hodnocení

3x

To jsi si fakt myslel, že ti tady někdo bude popisovat ...

martinna*
hodnocení

3x

Je možno si zaplatit profi a ta tě naučí...myslím že už by se měli začít řádně žáci věnovat učení...toto není poradna pro nudící se mládež

hodnocení

1x

Kupte partnerce pěkné sexy prádlo, podpatky u partnerky sex také oživí, navštivte společně sexshop a vybírejte, střídejte místa v bytě, vyjeďte na erotický víkend někam mimo domov, dobrá večeře a příjemná atmosféra dělá také své...

etana*

Nebo by si on mohl vzít paruku, sexy prádlo a podpatky.

vilik*
Nebo by střídavě mohli odjet na erotický víkend mimo domov.

@etana, @vilik jj, i to by šlo :-D

Nebo odjet na erotický víkend - každý někam jinam :-D

hodnocení

0x
Každý ženský dělá radost něco jinýho takže ti zdejší rady asi moc nepomúžou bude jen na tobě a tvé partnerce aby ste si skusili co komu vyhovuje
Prostě skusíš polohu a zeptaš se líbí nelíbí nic víc nic mín
To samé předehra či orální praktiky

hodnocení

0x

Myslím že na internetu je inspirace dost. Tohle zavání trochu úchylkou

teď jinak. Snad víš co tebe nebo partnerka ví co jí bere.. Mě je skoro 40 a nejsem s fantazií u konce, spíš řeším jak ukecat manželku na nové věci

hodnocení

0x
Zajimave, ze maji potrebu komentovat ty, ktere na sex vzpominaji u podvecerniho caje s papucema na houpacim kresle :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]