Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych nasbírat inspiraci na sexuální praktiky nebo hry s partnerkou, co doma provádíte nebo co by člověk měl zkusit? Nějaké pomůcky co ženě udělají vždy radost nebo i pro muže?
Díky za tipy.
V manželství mě potěší plno různých věcí a nemusí ani jít o sex.
Třeba když manžel místo mě vyluxuje. Když mi vleze na půdu /brr, pavouci / pro sklenice a víčka, když se chystám dělat marmelády či kompoty. Když mi pochválí oběd. Když mi podrží kabát. Když mi donese květinu...a je toho daleko víc.
I když je sex v manželství důležitý, nemyslím, že manželství se skládá jenom ze samého skotačení. Je i plno jiných situací, které mi dovedou udělat radost. Třeba jak jsem psala výše. Jaga.
Jestli chceš v tomhle směru zažít něco nezapomenutelnýho, tak ojeď její ségru (jestli chceš být superking tak bráchu) a celý jejich rodince to oznam při společným obědě...
Sorry, ale tuhle otázku snad nikdo nemohl myslet vážně.
ještě doplním s tou sestrou 1) ojeď sestru 2) když to budeš s partnerkou dělat zezadu, řekni ji že její segra je v posteli lepší 3) zkus se potom co to řekneš na ní udržet co nejdéle :D
V dnešní době, kdy máte přístup ke všelijakým videím, se divím, že se na něco podobného ještě musíte ptát. A když nevíte co by udělalo radost dokonce i Vám, tak to už je na pováženou. Nepředpokládám, že byste byl už vyžilý a vším znuděný sexuální zhýralec, který už neví co by si vymyslel, aby dosáhl "svého". Tak co kdybyste do "toho" šel úplně normálně a s láskou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.