Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu?

Od: martin16 odpovědí: 2 změna:

Zdravím, nedávno jsem si vzpomněl, na pár scén z filmu, o kterém toho již moc nevím . Viděl jsem ho před několika lety a název jsem úplně zapomněl . Byl bych rád, kdyby jste mi pomohli zjistit název :) . Řeknu vám pár scén, ale moc toho již nevím :) .

Bylo to o muži a ženě , kteří šli jednou do restaurace, ale sedli si na špatné místo . Číšník jim následně předal disk, protože si je spletl s kupci, kteří u toho stolu měli být . Na disku měl důkazy proti jednomu vlivnému muži, jak spal s prostitutkami, atd...

Po muži a ženě šli následně zabijáci, ale oni nevěděli proč . Byla tam i scéna , jak ta žena stála na střeše a proti ní bylo několik mužů . Řekla něco ve smyslu "nechte mě, počítám do tří ! " muži se jen usmáli, ale jakmile řekla tři, myslím, že tam přiletěl vrtulník a pomohl jí . Bohužel nevím nic víc, jména herců taky nevím a název, popřípadě rok vydaní a žánr taky ne :( . Bylo to něco jako krimi/komedie

Děkuji, přeji krásný den

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebyl to Pták na drátě? csfd.cz/...

martin16
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale bohužel ne :( . Vím jen , že to byl nějaký novější film , natočen v roce 2000 něco :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]