Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrdte, ze nejste vlastnikem zadneho majetku

Od: jiri2 odpovědí: 9 změna:
Dobry den, mam zajit pry na obec trvaleho bydliste, kde mi to potvrdi, a ja nevim kam mam jit? Do radnice? Obec mesta je vseobecny pojem.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vždyť vám to říkají poměrně přesně. Na obecní/místní úřad, v jehož úředním obvodu máte trvalé bydliště. Kde ten úřad sídlí si musíte zjistit sám. Při takto obecném dotazu neumím lépe poradit.

lamy13
hodnocení

4x

Možná by vám pomohlo, kdybyste si nechal soudem určit opatrovníka. Ten by vám všechno vysvětlil a dokonce i za vás vyřídil. Popřemýšlejte o tom.

priklad11*
hodnocení

3x

To vám snad nemůže nikdo potvrdit. I vaše trenky je váš majetek. Asi by to chtělo lepší specifikaci.

hodnocení

2x

Dotaz je trochu popletený, ale divná se mi zdá už i žádost o nějaké to potvrzení. Odbor dopravy mi asi může potvrdit, že nejsem v evidenci majitelů dopravních prostředků. Úředník MěÚ se dostane i do materiálů Katastrálního úřadu. Možná může i nějaké potvrzení vydat. Ale copak někdo z úřadu ví o sbírkách známek, mincí, špercích, chovných papoušcích atd.?

hodnocení

0x

Když nám řeknete, kde máte trvalý pobyt, tak Vám někdo sdělí, kde ten úřad je.

Nebo tam, co Vám dávali trvalé bydliště.

jenda2*
hodnocení

0x

Katastr nemovitostí .

id

A co když tazatel vlastní auto? To mu katastr nepotvrdí ...

priklad11*

Tuhle se asi celnicí chtěli rozdělit s někým kdo si v autě přivezl asi 600 kg zlata. A to potvrdí kdo? No voní mu to nejspíš nenechali.

iz*
hodnocení

0x

Obecní úřad Vám nepotvrdí, že nemáte žádný majetek. Kdo (která firma/organizace) od Vás potvrzení chce? Nestačilo by jí napsat čestné prohlášení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]