Zdravím, ve škole jsme měli tělocvik. Běželi jsme a po delším doběhnutí jsem si sedla. Když jsem si sedla tak jsem dostala silnou křeč do nohy. Trvala jen chvilku tak jsem to nějak nevnímala. Další ráno co jsem vstala mě hned zabodla bolest snad do všech svalů na obou nohách. Myslela jsem že umřu Hlavně jeden sval na obou nohou. Zbytek bolel jen tak mírně a tak nějak zmizel. Ten sval co mě neskutečně bolí se nachazí pod kolenem až po chodidlo z vnější části nohy. Nevím jak to líp popsat. Každý krok mě bolí jako kdybych tlačila silně na modrák. Občas se mi podlomí nohy a parkrát jsem spadla. Bolí kdykoliv když hýbu chodidlem. Obě nohy bolí na stejném místem. Zrovna mám brigádu na každý den, kde musím chodit 2 hodiny a nemůžu ji zrušit. Mám s tím nějak zajít nebo je to normální?
Ten tělocvik by se měl zakázat, z mladé perspektivní generace dělá invalidní důchodce. A jak často běháte a sportujete mimo ten krutý tělocvik, že se tak ptám? Po doběhu si sednout.. I ten "delší" běh by mne zajimal a věk. Pokud se jedná o TV na univerzitě třetího věku, pak se omlouvám, tam už to trochu bolet může.
Řekkla bych že toto je výsledek natažení svalů, pokud necvičíte pár dní a pak se vrhnete do delšího cvičení nastane bolest po namožení,pokud budte cvičit pravidelně tahle bolest zmizí - svaly si zvyknou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.