Nejste přihlášen/a.
Zdravím , moje dospělé děti 22 a 20 marně hledají praktického lékaře /ku . Most má 67000 obyvatel takže možností praktických lékařů jsou na dobré úrovni obvolali jsme snad všechny a bez výsledně , přes pojišťovnu jsme to řešili, opět bez úspěchu , a zubaře pro úmrtí v ordinaci zrušená (tak mě to vysvětlili ) a nového zubaře nemáme celá rodina 5 členů . Jste na tom stejně?
Zubaře mám cca 20km a praktika 3km. Asi před 5 lety jsem hledal nového zubaře a v mém městě všechny obvolával (cca 20 ordinací), pak okolní města a tak to nakonec dopadlo na malou kliniku s novým vybavením a mladým šikovným personálem.
Původní zubařka 2 tramvajové zastávky daleko s ordinací v přestavěném bytě na soukromo a přístup a technika proti tomu co mám teď pravěká. Navíc ty její staré metody a neumrtvování mě akorát od zubaře odradili a vše jsem díky tomu nechával, až když bylo za 5 minut 12.
Nyní jsem spokojen a rozhodně se člověk nesmí bát změny a najít si zubaře né podle bydliště, ale podle kvality aklidně jezdit 40km daleko. Za ten klid a bez strachu to stojí!
Njn, se zubaři je problém, zkuste si v odkazu zadat kraj a město, třeba bude někdo v okolí volný? zuby.cz/...
Kdysi jsem si nechávala dělat můstek v Lounech zde firmy.cz/...
výborný zubař, zkuste zavolat?
Pokud Vám ani zdravotní pojišťovna nepomohla, obrátila bych se ohledně zubaře s dotazem na Českou stomatologickou komoru.
Tady tak velký problém není, ale také musím k některým lékařům dojíždět do jiných čtvrtí.
Zkuste se podívat na seznam zubařů České stomatologické komory a zaškrnout "Přijímá nové pacienty". Seznam ale není nějak moc aktualizovaný a informace nejsou přesné. dent.cz/...
Zubaři na soukromou (přímou) platbu klienty berou. Vše se platí na ruku. Preventivka stojí cca 400-500kč 2x ročně, což není až tak příšerná cena. Ženy dají více za kadeřníka a líčidla. Opravy zubů si pak platíte, ale i u zubaře na pojišťovnu se platí téměř vše (kromě těch preventivních kontrol). Pokud nechcete zdarma obyčejné "klapačky", tak zvažte zubaře na přímou platbu.
V seznamu komory zubařů jsou uvedeni všichni zubaři včetně těch, kteří nepracují na pojišťovnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.