Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časopis Ufoun už neexistuje?

Od: well odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,
jako dítě jsem četla časopis Ufoun (ufoun byl zelený, dospělý a velký), jinak byl skoro jako Pusík, byly v něm zábavné hry pro děti.
Dnes po patnácti letech mi ho google nemůže najít, jakoby nikdy neexistoval.
Pamatujete si ho? Nejmenoval se třeba jinak, že ho nemůžu najít?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

2x
Je to již starší dotaz, ale zdá se, že ještě aktivní. :)
Dám Vám radu, to co hledáte se jmenuje UFIN :)
well

Anooo, UFIN, našla jsem *srdce*děkuji

hodnocení

0x
Pamatuji si ho. Měla jsem ho moc ráda. Pamatuji si i na lumpy Čoláka s Doláčem *smich* A nejlepší bylo,jak Ufoun vařil knedlíky *smich* ještě ty časáky někde doma mám. U nás se už neprodává strašně dlouho. Nějaký čas jsem ho pak kupovala v Německu.
well

Takže mi nehráblo!
Mohla byste poslat alespoň fotku? já nikde na google nemůžu najít ani titulní stranu *mala*

Někde na půdě bude.. pohledám.
Časopis Ufoun už neexistuje?
well

To je úžasný :3
děkuju, úplně bych si ho přečetla.
Nešlo by ho oskenovat/poslat/prodat?
Nemůžu ho sehnat v antikvariátu ani v knihovně, jakoby přestal existovat.

Když ho najdu,tak Vám ho klidně naskenuju. Mrknu po něm až bude chvilka, teď nejsem doma. Ale neprodam *smich* Jsem ráda,že nejsem blázen, s nikým jiným,kdo by Ufona znal,jsem se totiž nesetkala.
well

Moc děkuji, není třeba spěchat:)
Na mě právě taky všichni koukají, když řeknu, že kromě Médi pusíka jsem před sedmnácti lety četla i něco jako tlustého a roztomilého alzáka se třema očima :D

well

Zase jsem si na toto vlákno vzpomněla, a jsem ještě natěšenější *srdce*

Děkuji za upozornění.. samozřejmě jsem na to zapomněla..

hodnocení

0x
Pamatuji si ho. Měla jsem ho moc ráda. Pamatuji si i na lumpy Čoláka s Doláčem *smich* A nejlepší bylo,jak ufoun vařil knedlíky *smich* ještě ty časáky někde doma mám. U nás se už neprodává strašně dlouho. Nějaký čas jsem ho pak kupovala v Německu. Pak jsem ho tam také již neviděla.
well

Tak to je úžasné, nešlo že byste mi ho oskenovala, pokud ho ještě máte doma? *srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]