Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pracoval jsem u bezpečnostní agenury od 1.3.2019 do 31.8.2020, od 9.6.2020 jsem v neschopnosti, pracovní poměr na dobu určitou byl ukončen 31.8.02020. Podle zaměstnavatele jsem měl nárok na dovolenou v minulém roce při 12 hodinových směnách 10dní, v tomto roce jsem vyčerpal 4 dny při odpracování 64 dní základ, a 12 dní na smlouvu o vykonání práce. Zaměstnavatel mi chce uhradit jeden nevyčerpaný den - vzhedem k pracovní neschopnosti. Smlouva byla na HPP. Na víc prý nemám nárok, nemocnost se prý do dovolené nepočítá. Je to tak správně? Moc děkuji za odpověď.
Za rok 2019 byste měl mít nárok na 10 dvanáctin dovolené (při zákl.nároku by to mělo být cca 16,5 dne dovolené), za rok 2020 nárok na 8 dvanáctin dovolené (cca 13 dnů). Dovolená se krátí až po zameškání 100 směn. Hlavu však za to nedám, nejsem mzdová účetní, ani to nebudu hledat, tak si to raději ověřte, dejte dotaz na fórum, kde se mzdové účetní vyskytují radí dobře: businesscenter.podnikatel/...
@Arwen odpovídá správně.
Za rok 2019 máte nárok na 10 dvanáctin roční výměry dovolené, za rok 2020 na 8 dvanáctin roční výměry. Dovolená by se krátila až po zameškání 100 pracovních směn.
"Smlouvou o vykonání práce" míníte dohodu o pracovní činnosti nebo dohodu o provedení práce? V případě těchto dohod nevzniká nárok na dovolenou, ten vznikne jen v případě "klasické" pracovní smlouvy (tzv. HPP).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.