Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám nárok na příspěvek k důchodům?

Od: striker odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Měl bych dotaz, zda já jako pobíratel sirotčího důchodu dostanu v prosinci onen příspěvek 5000kč? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

5x

Vládní návrh, který v úterý proberou zákonodárci v Poslanecké sněmovně, počítá s tím, že jednorázový pětitisícový příspěvek dostanou v prosinci všichni lidé, kteří pobírají starobní, invalidní, vdovský či sirotčí důchod.

Nechápu ty body.

hodnocení

3x

Dobrý den. Na sirotčí důchody se to nevztahuje. Ale kdoví, jestli to do té doby ještě několikrát nezmění a neupřesní. Zatím jsem vyčetla, že se to vztahuje jen na starobní důchody, invalidní a vdovecké/vdovské.

hodnocení

1x

Ještě bych počkala, dnes to sice prošlo prvním čtením, ale budou pozměňovací návrhy.

hodnocení

0x

Ano, dneska už je to na internetu - starobní, invalidní, sirotčí, vdovské a vdovecké. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]