Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustupující bolest hlavy

Od: juj odpovědí: 2 změna:

Ahoj, zhruba před 3 měsíci jsem se bouchnul hlavou o zeď na jedné párty (oblast spánku). Nic mi nebylo, žádné bezvědomí apod. Bolest ale neustupovala ani třetí den po nárazu. Došel jsem si tak do nemocnice, kde mi udělali rentgen hlavy a doktor mi jen řekl, že žádnou prasklinu neobjevil a poslal mě domu. Od akce už ale uběhly skoro 3 měsíce a mě v tom místě stále pobolívá. Mám to ještě nějak řešit, nebo to prostě časem přejde? Díky za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Normální to není. Navštivte lékaře, vezměte zprávu z nemocnice, možná by to chtělo CT?

hodn
hodnocení

0x

Co by jste čekal jestli něco samo přejde. Nenechávejte to a vypravte se opět k lékaři. Úraz hlavy se nemá nikdy podceňovat. A i když si od lékaře znovu vyslechnete, že vše je v pořádku, tak bude jenom dobře - ale teď máte bolest, tak to chcete řešit s lékařem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]